Mi lehet velem?
20.Ez valami nosztalgia a békebeli gyerekkor iránt, amikor még minden szép volt és nem volt felnőtt felelőssége
Pontosan jól leírás. Akkor semmi felelősség nem volt mrg, meg diákok voltunk még minden de azért rendesen dolgoztunk lehet ez a része hiányzik és más lenne ha ott dolgoznék
te vagy belezugtal a baratnodbe vagy reggeltol estig a marihuanat szivod.
szakadj mar el a hulyeseg koratol a 7eves kislanyom is kinotte ezt a fajta lelki kotodest es nem allandosult valotlan kepekhez valo erzelgest ami nalad 25eveskent van.
nehogy megbolondulj!
jojj ossze egy normalis palival es az is jo lesz ahol vagy.fiatalkor gyorsan eltelik! elore nezz!
kozelebb vagy a 30hoz es nem tereled magad a nem kepzelt mesebeli vilag fele akkor szep lehet viszont jo hogy van egy szep vilagod belul de ezt osztd meg msjd azzal akit szeretsz...remelem nem agyonut erte...
23.te nem vagy normális, legalább is ne ez a stílus...
persze mert mindenre megoldás ha bepasizol kb nem is tudod mi a szexualitásom de passizzak be...na tőled biztos nem fogadok tanácsot...ilyen stílussal plána nem...nem hiszem el hogy anyuka vagy...
#23 vagyok.
Nem tanácsot adtam.
Nem anyuka vagyok.
Ne pasizz akkor csajozz ha neked ugy jobb.
En szeretem az ilyen nőket amilyen te vagy. A vázában lévő virágok hamarabb elhervadnak mint amelyek a szabadban vannak.
Mit gondolsz miert??
Mert fogva tartod.Ha szabadon engednéd a ragaszkodasodat, megtalalnad onmagad korlátait egy kedves szóban is, amelyet bezartal magadba így nem tudnak megközelíteni azok akiknek tetszik a vágyaid utáni értékrendbeliség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!