Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Mióta elvesztettem egy számomra fontos munkahelyet ami egyben a gyakorlat volt nekem és többet nem lehetek a tagja, azóta teljesen üres az életem. Rengetegszer vágyom felé, hiába várom a lehetőséget sajnos sosem jött el. Minden nap szinte megöl belül. Melankóliát érzek sokszor. Hiányzik és bánt, hogy elrontottam ott a dolgokat ami miatt nem lehetek ott többet. Depressziós vagyok azóta, jobb lenne ha nem léteznék mert ez a szenvedés több éve van és nem múlik. Nem bírom tovább, úgy érzem nincs értelme élnem. Szorosan kötődött hozzám a hely. Mindig menekülésnek néztem azt, mert oda szerettem járni. Nem bírom tovább, megöl a vágyakozás oda...Nem megy. Azóta se kaptam onnan jelzést, egyet sem. 7-8 éve semmit tehát hiába várok de valamiért még mindig várok rá- Imádtam azt a helyet. Nem tudok csak emlékként tekinteni rá főleg, hogy lett volna ott lehetőségem de mégse sikerült...25 éves vagyok és egyszerűen 7-8 éve visszagondolok rá. Azóta persze sikerült elhelyezkednem máshol, de csak azért mert muszáj, ide viszont akartam volna menni és minden oda kötött...Vége. úgy érzem jobb ha meghalok, mert nem tudom feldolgozni...senkivel se tudom megbeszélni, nem értik amit én érzek...

2022. máj. 22. 16:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20.Ez valami nosztalgia a békebeli gyerekkor iránt, amikor még minden szép volt és nem volt felnőtt felelőssége

Pontosan jól leírás. Akkor semmi felelősség nem volt mrg, meg diákok voltunk még minden de azért rendesen dolgoztunk lehet ez a része hiányzik és más lenne ha ott dolgoznék

2022. máj. 22. 20:28
 22/25 A kérdező kommentje:
17.köszönöm, szerintem is ez lesz a gond. hogy nem tudtam tovabblépni és veszteségként élem meg, nem hagy nyugodni.
2022. máj. 22. 21:21
 23/25 hgwell ***** válasza:

te vagy belezugtal a baratnodbe vagy reggeltol estig a marihuanat szivod.

szakadj mar el a hulyeseg koratol a 7eves kislanyom is kinotte ezt a fajta lelki kotodest es nem allandosult valotlan kepekhez valo erzelgest ami nalad 25eveskent van.

nehogy megbolondulj!

jojj ossze egy normalis palival es az is jo lesz ahol vagy.fiatalkor gyorsan eltelik! elore nezz!

kozelebb vagy a 30hoz es nem tereled magad a nem kepzelt mesebeli vilag fele akkor szep lehet viszont jo hogy van egy szep vilagod belul de ezt osztd meg msjd azzal akit szeretsz...remelem nem agyonut erte...

2022. máj. 22. 22:42
 24/25 A kérdező kommentje:

23.te nem vagy normális, legalább is ne ez a stílus...

persze mert mindenre megoldás ha bepasizol kb nem is tudod mi a szexualitásom de passizzak be...na tőled biztos nem fogadok tanácsot...ilyen stílussal plána nem...nem hiszem el hogy anyuka vagy...

2022. máj. 23. 13:55
 25/25 hgwell ***** válasza:

#23 vagyok.

Nem tanácsot adtam.

Nem anyuka vagyok.

Ne pasizz akkor csajozz ha neked ugy jobb.

En szeretem az ilyen nőket amilyen te vagy. A vázában lévő virágok hamarabb elhervadnak mint amelyek a szabadban vannak.

Mit gondolsz miert??

Mert fogva tartod.Ha szabadon engednéd a ragaszkodasodat, megtalalnad onmagad korlátait egy kedves szóban is, amelyet bezartal magadba így nem tudnak megközelíteni azok akiknek tetszik a vágyaid utáni értékrendbeliség.

2022. máj. 25. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!