Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Mióta elvesztettem egy számomra fontos munkahelyet ami egyben a gyakorlat volt nekem és többet nem lehetek a tagja, azóta teljesen üres az életem. Rengetegszer vágyom felé, hiába várom a lehetőséget sajnos sosem jött el. Minden nap szinte megöl belül. Melankóliát érzek sokszor. Hiányzik és bánt, hogy elrontottam ott a dolgokat ami miatt nem lehetek ott többet. Depressziós vagyok azóta, jobb lenne ha nem léteznék mert ez a szenvedés több éve van és nem múlik. Nem bírom tovább, úgy érzem nincs értelme élnem. Szorosan kötődött hozzám a hely. Mindig menekülésnek néztem azt, mert oda szerettem járni. Nem bírom tovább, megöl a vágyakozás oda...Nem megy. Azóta se kaptam onnan jelzést, egyet sem. 7-8 éve semmit tehát hiába várok de valamiért még mindig várok rá- Imádtam azt a helyet. Nem tudok csak emlékként tekinteni rá főleg, hogy lett volna ott lehetőségem de mégse sikerült...25 éves vagyok és egyszerűen 7-8 éve visszagondolok rá. Azóta persze sikerült elhelyezkednem máshol, de csak azért mert muszáj, ide viszont akartam volna menni és minden oda kötött...Vége. úgy érzem jobb ha meghalok, mert nem tudom feldolgozni...senkivel se tudom megbeszélni, nem értik amit én érzek...

2022. máj. 22. 16:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

elmehetett (talán már el is ment) másik munkahelyre

és tényleg elment, de azért mert egyedül nem akart ott maradni és akkor igen meghúztam a barátságunkat hogy "elárultam" ezzel de végül nem maradtunk haragban csak hát ha nem mentem volna el lehet maradtunk volna bár nem biztos...

2022. máj. 22. 17:18
 12/25 A kérdező kommentje:
ez az idealizálás az ami kínoz de tudom azt is hogy máshogy is alakulhattak volna a történések de viszont arra is volt esély hogy ha akkor ott maradok dolgozni, a mai napig ott lenne egy biztos munkahelyem amit szerettem volna és munkahelyet se kellett volna keresni. nem hiszem el hogy egyetlen döntés ennyire megváltoztat mindent rossz irányba...
2022. máj. 22. 17:42
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát nem is! Beleuntál volna a sok utazásba, és eljöttél volna. De nem kell beleragadni egyetlen választásba. Ha a mostani nem jó, keress tovább.

A 11-es kommentben is egy fontos dolog derül ki: bűntudatod van, mert nem mentél a barátnőddel közös munkahelyre. Dehát a munkahelyválasztás nem az árulás kategóriája! Mindenki a saját igényei alapján választ munkahelyet, és nem vagy a barátnődhöz kötve. Neki bizonyára nem felelt meg az a munkahely, különben nem ment volna el onnan. Nem azért jött el, mert te nem voltál ott, hiszen a jelenlegi munkahelyén se vagy ott. Tart még a barátságotok? Azt hiszem, nagy szeretethiányok vannak az életedben, kellenének neked barátságok, szerelem, és akkor nem a múltat siratnád azóta is, hanem megtalálnád az örömöket a jelenben.

2022. máj. 22. 17:57
 14/25 A kérdező kommentje:
13.Tart még és akkor nem is volt különösebb gond ebből, megértette. Csak ez is kicsit bánt.
2022. máj. 22. 18:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Neked a saját életedet kell élned, nem másokhoz alkalmazkodva meghozni a döntéseidet.
2022. máj. 22. 18:39
 16/25 A kérdező kommentje:
15.De nem ez az ami a legjobban aggaszt, ez csak egy kis tényező, a nagy az hogy a helyre nem tudok már menni és hiányzik. Maga a hely, még ha egyedül is lettem volna ott vissza vágyom..
2022. máj. 22. 18:43
 17/25 Mentál Addikt Konzult Iroda ***** válasza:
Szia! Az általad megélt folyamat és a hozzá fűződő érzések leírása alapján úgy gondolom, hogy a veszteség feldolgozásában van elakadásod. Ezért nem tudsz érzelmileg megnyugodva továbblépni. Egyszerűbben fogalmazva szükséged lenne egy gyászfeldolgozást segítő folyamatra egyéni vagy csoportos formában.
2022. máj. 22. 19:21
 18/25 anonim ***** válasza:

Mi az, ami hiányzik onnan?

És a több pszichoterápiában mire jutottatok?

2022. máj. 22. 19:35
 19/25 A kérdező kommentje:
18.maga a hely, az hogy ott volt a gyakorlatom. Az ott töltött idők emlékek..sajnos semmire nem voltam terápián simán pszichologusnal voltam csak
2022. máj. 22. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:

De hányszor voltál és hogy engedtek el vagy magadtól hagytad félbe?

Ez valami nosztalgia a békebeli gyerekkor iránt, amikor még minden szép volt és nem volt felnőtt felelősséged? Mert önmagában egy gyakorlati helyszín nem indokol ilyen ragaszkodást.

2022. máj. 22. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!