Xanax szedése fokozhatja a depressziót? Mit lehet szedni helyette?
Másfél éve szedem, előtte inkább a súlyos pánikrohamok voltak jellemzőek. Bár már akkor is depressziós voltam
Másfél éve átváltott abba hogy nem tudok kikelni az ágyból, nem akarok enni, nem érzek semmit.
Ezt okozhatja a xanax? Elég rendszertelenül szedem
Xanaxot kizárt hogy elhaygjam.. max mast szedni helyette.
Antidepit nem akarok, mar próbáltam. Nagyon rossz volt.
Régóta vannak depresszív rohamaim, de most konteran nem tudok enni, vagy kikelni az ágyból.. olyan mintha 200 kiló lennék
Őszintén az is a helyzet hogy nekem ez a langyos tócsa amiben másfél éve fetrengek, meg úgy is hogy közben nagyon rossz, meg mindig jobb mint a panikrohamok… az a poklok pokla. A folyamatos szorongás majd abból depresszió majd abból a pánikroham… kegyetlen állapot éveken keresztül
Most annyi a vágyam hogy aludhassak es ezt meg is kapom. Nincsenek szorongató panikrohamok. Felek már kijönni ebből az állapotból.
Szerintem nem a gyszer okozza. Nagyon sokféle antidepresszáns van, ami jó pánikra és depresszióra is. Ha az egyiktől rosszul vagy, nem biztos, hogy egy másiktól is.
Melyiket próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!