Más is tapasztalta az alkohol nyugtató hatását?
Sajnos borzasztó sok problémám van,újabban naponta mindig megiszok két pohár konyakot.
Borzasztó jó érzés,hasonlít a nyugtatókhoz.Tudok koncentrálni,nyugodtabbá válok,jobban tudok tőle tanulni,dolgozni is.
Ez nekem csak ilyen vagy tényleg van nyugtató hatása?
Fura,mert eddig szinte az összes ismerős beállt tőle,szórakozott lett meg bulizós.
De ez a nyugalom valami csodás érzés.
Kár,hogy függőséget okoz.:)
Engem a sör nyugtat le (főleg a sütő napon), vagy néha a bor (bár az másképp), vagy a tömények közül csak a házi abszinth. A többi arra jó hogy beálljak, és elmúljanak a problémák.
Szórakozós? Bulizós? Aki néha-néha iszik annál lehet, de aki napi szinten annál nem jellemző. (Nekem inkább erőt ad.)
Amúgy ennyit sokáig ihatsz úgy hogy nem vág annyira haza. A fizikai függőséghez is több hónap ivás kell, és jóval Nagyobb mennyiség.
Viszont az lehet kérdező hogy ha minden nap így iszod, egy idő tán több kell majd a kívánt hatás eléréséhez. (Egyenlőre viszont ez extrém kis mennyiség.)
Persze az nem lett letisztázva mennyi is az az 1-2 pohárka
https://www.youtube.com/watch?v=v5-Rqd1qv2s
😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!