Hogy lehet egy urológus pszichoterapeuta jelölt?
Figyelt kérdés
Se pszichiáter, se pszichológus végzettsége nincs, viszont láttam, hogy pszichoterapeuta jelölt és mentális betegeket is kezel terápián. Nem tudtam, hogy ilyen létezik, de nem túl bizalomgerjesztő.2022. máj. 13. 19:56
11/18 A kérdező kommentje:
És tényleg...
"A pszichoterapeuta: bizonyos pszichoterápiás irányzatban képezi tovább magát. Ez bármilyen orvosi alapszakvizsgára vagy klinikai pszichológus képzettségre "ráépíthető", ami általában minimum 3 év képzést jelent. Nyilván rendelkezik azokkal a jogosultságokkal, amire az alapszakvizsgája szól és ezen túl módszerspecifikus pszichoterápiát végezhet."
Hát nem tudom, fura.
2022. máj. 13. 20:19
12/18 anonim válasza:
Ő például bőrgyógyász és PT: [link] .
13/18 anonim válasza:
Egyébként voltam pszicháter végzettségű pszichoterapeutánál. Nem volt annyira jó. Megnézem nagyon, hogy kinek milyen végzettsége van, de végül nem ez a döntő.
14/18 anonim válasza:
Nem kell pszichiáternek lenni pszichoterapeuta képzéshez
Bármilyen más szakvizsgázott orvos lehet pszichoterapeuta.
15/18 anonim válasza:
12:
Elolvastam a bemutatkozását.
“pszichoanalítikusan orientált egyéni terápia lett fő tevékenységem”
Pszichoanalítikusan? Ez ugye csak elírás?
Nem azt mondom, hogy vesszőre pontosan kell írni, de azért legalább a saját szakmáját leírhatná helyesen.
16/18 anonim válasza:
Mi a bajod a "Pszichoanalítikusan" szóval? Van ilyen szó, keress rá a google-on. Helyesen írta, jó szövegkörnyezetben használta.
17/18 anonim válasza:
Az, hogy úgy írják, hogy “pszichoanalitikusan”.
18/18 anonim válasza:
Tök jó. Megadom a helyes választ bőven 14-es előtt. Pont semmi. 14-es 100 százalékra értékelve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!