Asperger-esként érdemesebb inkább automata váltós jogsit szerezni?
Már 80 óra felett vagyok, de még nem sikerült két vizsgán se átmenni a kézi váltóssal.
Ha kevesebb impulzus érne (váltás, kuplung hiánya) akkor érdemes lenne újra megpróbálni?
9
Ezért jó a PÁV, ha ott bukik akkor nem engedik tovább egy ideig.
8 Szerintem válts oktatót, ha eddig nem tetted meg, illetve ha túl stresszes jelenleg az életed akkor, akkor szüneteltesd a jogsi szerzést.
A fő hibám mindig az, hogy nem olyan sorrendben vagy annyiszor figyelek ahogy kellene.
Az oktató mondta, hogy pl jobb kanyarnál kétszer kell ellenőrizni kanyarodás előtt.
Én általában vagy 3-szor vagy 4-szer ellenőriztem.
A másik fő hiba, hogy először nézek a visszapillantóba oldalt, utána a középsőbe. De hivatalosan először kell a középsőbe nézni és után az oldalsóba ami az ajtón van.
Na tessék. Figyelemzavar.
Egyszer nehogy a visszapilkantóba nézz, mikor éppen a gyalogost kellene, aki éppen előtted átmegy.
Én oktató váltást javaslok, és szüneteltesd egy időre a vezetést, ha úgy érzed készen állsz rá akkor kezd újra, ha nem fulladsz le, és nincs gondod a váltókezeléssel, akkor egyszerűen csak túlizgulod.
Felesleges még 3x elmenned vizsgázni, ha úgy is megbuksz.
A többi válaszolóval pedig ne foglalkozz, amíg az oktató melletted van nem okozhatsz balesetet.
Kíváncsiság képen ránéztem mennyi egy óra mostanság (én 2014-ben csináltam a jogsit) uh... :D
Igaz BPi árakkal számoltam, de nem hiszem hogy túl sokkal olcsóbb vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!