Dr. Graef Anikó pszichiáterrel kapcsolatos tapasztalatok?
XV. kerületben az Őrjárat utcai járóbeteg rendelésen dolgozik.
Ha esetleg van itt olyan aki volt nála, nagyon hálás lennék a véleményéért. Akár privátban, ha itt nem fejtenéd ki.
Én hozzá járok/jártam, betegjogi képviselővel is beszéltem már, csak a következő lépés előtt hátha van más vagy hasonló tapasztalat.
#2 egyáltalán nem. Ha azért mennél, hogy egy pszichiáter foglalkozzon veled, ne random írjon fel gyógyszereket és ténylegesen segítsen (biztos vagyok benne, hogy ez a célod) kerüld el a xv kerületit minden áron.
Ha írsz nekem üzit írok konkrétumot, de így publikusan legyen elég annyi, hogy nem hogy nem segít az ottani “kezelés”, még ront is - majdnem mindig pánikrohammal jöttem ki onnan. Többször beszéltem már a betegjogi képviselovel is.
Ha xv kerületi vagy, én beszéltem a háziorvosommal (mint kiderült nem én vagyok az elso aki felkereste ezzel). Így tudsz átmenni másik kerületbe: elmész személyesen és megkérdezed, hogy lehetséges-e hogy fogadjanak, ha igen, elmész a háziorvosodhoz, kérsz hozzájuk egy beutalót és utána tudsz oda idopontot kérni.
Megemlítem azért, hogy a legjobb a magán orvos, de jelenleg én is a pénzügyek miatt szenvedek azzal, hogy másik kerületben keressek szakrendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!