Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretek élni, de valahogy...

Szeretek élni, de valahogy megváltoztak az emberek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egyre több a szívtelen, kegyetlen, rosszindulatú ember, akik ráadásul irigyek is azokra, akik őszinték, nyíltak, tudnak és mernek szeretni. Akik nem ilyenek, ők pedig iszonyat agresszíven, manipulációval, lelki bántalmazásokkal, önbecsülés lenyomással akarnak belőlük is olyan szívtelen, érdektelen embert csinálni, mint amilyenek ők maguk. Szeretek élni, viszont az emberek többségének a rosszindulata, a rosszat fektételezése, a szeretetben való nem hite egyre jobban, és egyre mélyebben elszomorít. Lehet csak nekem tűnik úgy, hogy lelki értelemben elembertelenednek az emberek?
2022. máj. 6. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Tudnék erről hosszasan írni, de minek. Ez van, alkalmazkodni kell. Majd talán még írok valamit, de jelenleg lövik nekem a pizsit.
2022. máj. 6. 23:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Alkalmazkodni? Mihez? Ugyan már!
2022. máj. 6. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semlegességre gondolok. Nem választok oldalt. Nem mondok véleményt semmiről. Persze ezt nehéz betartani, aztán egy egy őszinte pillanat után jön a puszi (és itt most nem ilyen gyerekes dolgokra gondolok, mint a főnök savazása).
2022. máj. 6. 23:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Semlegesség manapság? Olyan nincs. Elvárják hogy legyél szélsőséges, kirekesztő, gyűlölködő, kihasználós, másokat felhasználó érdekember. Meg a semlegességet hogyan érted? Miben való semlegesség?
2022. máj. 6. 23:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra gondol, hogy ha egy mód van, nem folysz bele a piti játszmákba.
2022. máj. 6. 23:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Pont hogy sosem folytam bele, max kiálltam önmagért normális hangnemben. Viszont nincs az a mentalitás, hogy elfogadják ha vki vmit másképp lát, eltérő a véleménye. Ezért manipuláció, megtorlás jár. Hihetetlen hogy mennyire mélyre süllyedt az emberek értékrendje. (Tiszrelet a kivételnek.) Felőlem ez sem gond, csak másokra ne akarják ráeröltetni a kifordult erkölcstelen, elvtelen gondolkodást, hozzáállást.
2022. máj. 6. 23:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó az embertelenedés, én is szeretek élni, de emberekre nincs szükségem hozzá. De ez amúgy világ szintű jelenség.
2022. máj. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!