Gúnyos hang a fejemben?
Figyelt kérdés
Mikor visszajön valami rossz emlékem, akkor valami gúnyos hangot is hallok a fejembe, azután kiröhögött.
Mi lehet ez? Mit tehetek?
2022. máj. 6. 14:28
1/13 anonim válasza:
Skizo.
Pszichiatria. Pizsit, fogkefét vigyél!
2/13 anonim válasza:
Felettünk lévő szinteken folyton moziznak minket.....Téged egy gyökér néz :)
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha nem gyakori? Évente pld. 2x?
2022. máj. 6. 14:34
4/13 anonim válasza:
3# hs férfi vagy akkor súlyosbodhat a korral együtt, nagyobb eséllyel mint nőnél.
5/13 anonim válasza:
Nekem volt régebben ilyen, nagyon hasonló volt ehhez csak nekem nem a rossz emlékeknél jött elő, nem mentem el soha pszhiohológushoz fogalmam sincs hogyan de egyszer csak hirtelen abba maradt és utánna soha többé nem jött elő.
6/13 anonim válasza:
De ez a gúnyos hang ez tényleg hang, ami mond konkrétan neked címezve valamit?
Férfi vagy női hang?
7/13 A kérdező kommentje:
6, Nekem címzett valamit.
Rekedt, női, idős hang volt, amit soha nem hallottam korábban.
21 éves nő vagyok.
2022. máj. 6. 15:00
8/13 anonim válasza:
Nagyon ne idegesítsd magad rajta...legyél közömbös ezzel a "jelenséggel".
Hagyd figyelmen kívül, és ne fogadd el bármit mond, mégha igaz is, vagy igaznak tűnik.
9/13 anonim válasza:
Szerintem kérdező próbálj meg utána érdeklődni hogy a családodban volt-e mentális beteg személy!
És esetleg végy bátorságot magadon és kérj kivizsgálást pszichiátrián!
Sajnálom, nem lehet túl jó!
10/13 anonim válasza:
Bp-i vagy? Hanghalló csiporton meg lehet fejteni, hogy,melyik traumádhoz vagy gondodhoz kötődik. Hanghallást nemcsak skizofrénia okozhat. Személyiségzavar vagy akár trauma is. Nem mindig kell rá gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!