Bipolárisok! Milyen antidepi vált be nektek? Depresszióra hatott nektek valamelyik hangulatstabilizáló?
Nekem a Kventiaxnak van mellékhatása, ezért nem szedem.
Lamolepet szedem 2 ÉVE, de DEPRESSZIÓRA NEKEM NEM hat. Kevert ellen jól véd. Ha eddig nem hatott depresszióra, ezután sem fog.
9
"0.25kventiax" Mármint 25 mg, gondolom. :)
Nekem ugyanez a problémám. Nem tudok lamolepet szedni (nagyon nem) és már 7 féle antidepit szedtem. Azok közül egy jó volt, de elveszítette a hatását.
Én is várom a megoldást.
Vajon miért veszti el a hatását egy kezdetben hatékony gyógyszer?
Vajon érdemes újra próbálni olyan gyógyszert, ami nem hatott?
Vagy ilyenkor kombináció (pl Mirtazapin + SSRI, SSRI + Elontril stb) jöhet számításba?
Vagy 2 HS? De mi van, ha csak egynek megy a szedése, de depire nem hat, csak másra jó?
Mi van azokkal, akiket az AP szétcsap és hajnalban kelnek munka miatt? Azaz nem tudnák folytatni a munkavégzést.
Ezeken gondolkodok.
Akinek hatott az antidepi, mennyit várt a hatásra? Mikor volt hatáskezdet? Mikorra alakult ki a teljes hatás?
Mi hatott? Melyik antidepi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!