Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kisgyerek mellett, aki még...

Kisgyerek mellett, aki még szopizik este, milyen nem vényköteles nyugtatót lehet szedni?

Figyelt kérdés

Elsősorban tapasztalatok alapján gondolkoznék

Fiam 2 múlt, és egy nap 14 órájában úgy pörög, hogy nem bírom idegekkel. Nagyon szeretem, ő a mindenem, és tudom, ha nyugodt maradok, ő sem borul át az őrületbe.

Sétálunk, kint vagyunk, képernyőt minimálisan lát, de nem tudom levezettetni a feszkóját...

Had ne gerjesszem, van tippetek? 🤦🏻‍♀️

2022. máj. 3. 07:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A fél perc sírás minimum fél órás őrjöngés... Olyankor megfoghatatlan, piszok erős. :(
2022. máj. 3. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Olyan nincs hogy egy 2 éves megfoghatatlan, helyre kell tenni az agyában, ki a főnök, különben egész életedben a seggét fogod nyalni.
2022. máj. 3. 12:26
 13/19 Kései Sirató ***** válasza:
Próbáld olyan helyre vinni, ami zárt. Én egy nagy méretű bekerített focipályára vittem, míg nem volt biztonságos a kismotoros közlekedése, mert attól féltem, hogy kimegy egy autó elé.
2022. máj. 3. 14:04
 14/19 Kései Sirató ***** válasza:
Előző vagyok.. szóval a focipályán kedvére motorozhatott, amerre akart.
2022. máj. 3. 14:05
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

meg kéne nevelni,

ha begyógyszerezed magad, akkor még gondatlanságból a halálát is okozhatod, ha betompulsz. gondolkozzál már ember!!!

ha szerencsére mégse történne baj,akkor se fog az ő viselkedése változni, másokat ugyanúgy kiidegel a gyerek, csak épp most már te is olyan gyász szülő leszel, aki leszarja, hogy a gyereke kit és hogy idegesít...

vidd pszichológushoz ha ekkora a baj,

az meg h most pár napot a saját gyerekeddel nem bírsz ki, azon nem a bogyó segít.

2022. máj. 3. 23:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Utsó: gratulálok a hozzáállásodhoz.

Lehetőség szerint ne vetítsd ki másra a saját elképzeléseidet. Nagyon nem erről van szó.

NEMVÉNYKÖTELES!!! Azaz tea, kivonat, olyan dolog, ami harmonizál. Semmi frontin vagy hasonlók. Szeretem a gyerekem.

Legközelebb gondolkozz, mielőtt írsz. Legalább magadnak ne árts.

2022. máj. 3. 23:42
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Akkor tessék: igyál alkoholt
2022. máj. 4. 06:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szoptatsz, akkor nem ihatsz alkoholt, nem szedhetsz nyugtatókat, mert mindez bejut a tejbe és a gyermek agyát is idegrendszerét súlyosan károsítja.

Ahogyan más is írta, szedjél MagneB6-ot, az nem ártalmas, még jót is tesz a gyerekkel is.

2022. máj. 4. 08:08
 19/19 anonim ***** válasza:
B. Komplex is jó erre. Vagy Valeriana relax. Nem tudom, azt lehet-e, ha szoptatsz. Menj be egy patikába, ott biztos tudnak valami jó szert adni.
2022. máj. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!