Kisgyerek mellett, aki még szopizik este, milyen nem vényköteles nyugtatót lehet szedni?
Elsősorban tapasztalatok alapján gondolkoznék
Fiam 2 múlt, és egy nap 14 órájában úgy pörög, hogy nem bírom idegekkel. Nagyon szeretem, ő a mindenem, és tudom, ha nyugodt maradok, ő sem borul át az őrületbe.
Sétálunk, kint vagyunk, képernyőt minimálisan lát, de nem tudom levezettetni a feszkóját...
Had ne gerjesszem, van tippetek? 🤦🏻♀️
meg kéne nevelni,
ha begyógyszerezed magad, akkor még gondatlanságból a halálát is okozhatod, ha betompulsz. gondolkozzál már ember!!!
ha szerencsére mégse történne baj,akkor se fog az ő viselkedése változni, másokat ugyanúgy kiidegel a gyerek, csak épp most már te is olyan gyász szülő leszel, aki leszarja, hogy a gyereke kit és hogy idegesít...
vidd pszichológushoz ha ekkora a baj,
az meg h most pár napot a saját gyerekeddel nem bírsz ki, azon nem a bogyó segít.
Utsó: gratulálok a hozzáállásodhoz.
Lehetőség szerint ne vetítsd ki másra a saját elképzeléseidet. Nagyon nem erről van szó.
NEMVÉNYKÖTELES!!! Azaz tea, kivonat, olyan dolog, ami harmonizál. Semmi frontin vagy hasonlók. Szeretem a gyerekem.
Legközelebb gondolkozz, mielőtt írsz. Legalább magadnak ne árts.
Ha szoptatsz, akkor nem ihatsz alkoholt, nem szedhetsz nyugtatókat, mert mindez bejut a tejbe és a gyermek agyát is idegrendszerét súlyosan károsítja.
Ahogyan más is írta, szedjél MagneB6-ot, az nem ártalmas, még jót is tesz a gyerekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!