Pszichológus debrecen?
Figyelt kérdés
Valaki tud ajánlani egy jó pszichológus/pszichiátert Debrecenbe?
Elvileg valami pánikbetegségem van, azért írom azt hogy elvileg mert egy orvosnő mondta mivel többféle vizsgálaton voltam s nem találtak semmit,vagyis idegi alapú a testi panaszaim.
Már enyhe depressziót is érzek magamon a fájdalmaim miatt,s hogy nem tudom mitől van.
Szóval valaki tud ajánlani egy orvost? 23/L
2022. ápr. 29. 10:09
1/3 anonim válasza:
Videken ezzel nem foglalkoznak.
Es legyszives ne hasznald a depresszios szot orvosi diagnozis hianyaban.
Miert nem irod akkor helyette hogy erzed hogy leukemias vagy? Vagy erzed hogy pajzsmirigy problemas vagy? Azoktol is lehetsz rosszkedvu vagy gyenge, levert.
2/3 A kérdező kommentje:
Debrecen tele van pszichologusokkal,s nem vidék 😌 s azért nem írtam pl:a pajzsmirigyet mert voltam vizsgálaton, s ezen kívül még sok vizsgálaton..s bárcsak simán rossz kedvű lennék (de ennél komolyabb a probléma) pár hónapja tart a dolog sokféle tüneteim voltak azóta pl: gyors szívverés,pulzus leesése,szédülés,izzadás stb ..ezek mind pánik rohamra utalnak mivel semmi szervi problémát nem találtak nálam..
2022. ápr. 29. 19:21
3/3 anonim válasza:
egyesnek üzenem, hogy a válaszának baromira semmi értelme nem volt. ha a kérdező azt írja, depresszió, akkor azt írja. miért kell belekötni? valszeg nem csak úgy kitalálja, ha pedig segíteni nem tudsz, inkább ne is reagálj a kérdésre. mellesleg debrecen magyarország második legnagyobb városa, ami véleményem szerint a vidék megnevezéstől kissé messze áll. egyébként nagyon szívesen ajánlanék pszichológust, de nekem is szükségem lenne egyre, így csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!