Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okozhatja ezt?

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Pánikbetegségem és depresszióm van.Parkapcsolat miatt,amelynek vége is lett,előjöttek az alábbi tünetek:nyaki fájdalom,izom,váll és hátfájás.Szédelgek és fáradekony vagyok.Utcára egymagam nem tudok kimenni.Előtte kimentem.Közben elkaptam a covidot is,nem tudom melyik okozhatja ezeket a tüneteket utólag.

2022. ápr. 28. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyiféle problémával küzdesz, hogy ezek közül bármelyik okozhatja.
2022. ápr. 30. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A szakitás után lettél depressziós, ezért nem mozdulsz ki otthonról. Gondolom sokat ülsz és van behúzva a vállad tehát rossz a tartásod, ezért fáj a vállad és a nyakad. Fáradt a Covid-tól is lehetsz és a depressziótól is.

Lassan fokozatosan mozdulj ki otthonról, megkell erőltetném magad. Ha van valaki aki meg tudna pászor masszírozni jó lenne. Az is jó ha masszőrhöz lesz ez a kimozdulás. Vannak jó videók a helyes testtartásról a YouTube-on, nézd meg őket. Ha nem foglalkozol vele gerincsérvet is okozhatsz ami még fájdalmasabb lesz.

2022. máj. 1. 01:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Agorsfóbia is lehet. Ha ben javul, gyogyszer vagy terápia segíthet.
2022. máj. 1. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!