Olyan mintha álmodnék mit tegyek??
Sziasztok tavaj szeptember óta szarul vagyok..
Minden nap olyan érzés mintha álmodnék teljesen elszakadtam a valóságtól minden olyan fura és olyan mintha nem is léteznék csak illúzió minden (mintha pl. egy vr szemüvegen keresztül látnám a világot)
Idegennek és "torznak" látok mindent még saját magam is..
Már voltam pszihológusnál meg pszichiáternél is de nem tudtak segíteni csak elmodták a diagnózist és haza küldtek egy gyógyszerrel meg annyival hogy küzdjem le valahogy..
Szedtem antidepresszánst meg nyugtatót de csak még jobban szarul lettem tőle szóval abbahagytam (nem magamtól hanem orvos tanácsolta hogy hagyjam akkor a gyógyszereket)
Van valaki aki hasonló helyzetbe van? Vagy tudtok valami tanácsot adni?
Ja a diagnózis az az volt hogy pánikbeteg vagyok és ehhez társul derealizáció, deperszonalizáció és depresszió is..
Az a legszarabb hogy nem érzek semmit mintha nem lennének érzelmeim csak az "üresség" lakozik bennem és mintha nem számítana semmi.. öngyilkos gondolataim is vannak és úgy érzem simán megölnék bárkit akár magamat is hideg vérrel úgy hogy semmi lelkiismeret furdalás meg semmi bűntudatot nem éreznék..
És mi a diagnózis?
Mit mondtak a pszichók mi okozza?
Értem a diagnózist.
Dokik mir mondtak higy mit csinálj, mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!