Olyan mintha nem is lennek? Mintha almodnek?
Nagyon nagyon rossz, amikor valamivel elterelem a figyelmem akkor nincs jelen ez az egesz, de semmi se tudja olyan hosszu tavon elterelni a figyelmem. Mar honapok ota ez van, egy ideig csak riktan volt de mostmar minden nap es 0-24ben.
Olyan az egesz mintha semmi se lenne valosagos, a tukorkepem is idegen. Van hogy fejbe elmondom a teljes nevem mert annyira idegen vagyok sajat magamnak is. Annyira rossz nem tudom mi ez vagy hogy mit csinaljak. Nem tudom elhinni hogy a tegnap megtortent, nem tudom elhinni hogy ezelott 5 percel en tenyleg ettem, tudom elhinni hogy itt vagyok es ez a valosag. Nem tudom elhinni hogy en elek es azt se hogy az elobb a testverem itt volt a szobaba es beszelgettunk. Mint egy alom, de rosszabb mintha nem is lennek. Hónapok ota ez van nagyon furcsa es rossz erzes.
Látok, hallok de lelkileg olyan mintha nem is lennék itt. Sokszor már úgy érzem nem bírom.
Ennel jobban nem tudom elmagyarázni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!