Szabad 3 fajta antipszchiotkum ot szedni?
Szia!
Én még nem írtam választ neked.
Szerintem ha attól félsz, hogy több gyógyszert veszel be a kelleténél, vegyél egy gyógyszertartót, patikában lehet olyat venni.
Minden reggel tedd bele az aznapi gyógyszereidet. Ha nem tudod, hogy bevetted-e már a tablettákat, akkor nézd meg a gyógyszertartóban. Ha nincs ott, akkor már bevetted, tehát aznap nem kell többször bevenned.
Vagy esetleg miután bevetted a gyógyszert, felírhatod egy naptárba is, hogy már bevetted. Ha visszanézed a naptárat, akkor biztosan tudni fogod, hogy beszedted-e már.
Valószínűleg az is kényszergondolat lehet, hogy több tablettát fogsz bevenni a kelleténél, de nem értek hozzá.
Szerintem a gyógyszer adagolásával kapcsolatos dolgokat az orvosodtól kérdezd meg, még akkor, amikor felírja az adott gyógyszert. Le is írhatod magadnak valahová, hogy mikor mennyit kell bevenned, akkor biztos, hogy nem fogod elfelejteni sem.
Jobban vagy mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!