Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni azzal, ha...

Mit lehet tenni azzal, ha konkrétan csak fiktív, vagy általam tökéletesre formált karakterekhez tudok vonzódni és rákattani?

Figyelt kérdés

Egész életemben egyedül voltam, mert nem vagyok képes együtt lenni senkivel, aki próbálkozik.

A gondolat hogy együtt kell lennem olyannal, akihez nem vonzódom, nem tudom csodálni, meg mélyebb depresszióba taszít.

Egész életemben 3-4 férfi tudott tetszeni, akik nem kitalált karakterek és akik próbálkoztak nálam, de rajottem hogy ők is csak azért, mert egyrészt extrán jól nézték ki(amiből ugye alig van, hacsak nem egy hollywoodi filmet nezel) másrészt beleillettek az álmodozásimba… volt a tetovált rosszfiú karakter, aki csak velem bánik nagyon jól, volt aki annyira helyes volt, mint egy herceg egy mesében…

Milyen betegség állhat ennek a hátterében? Voltam mát pszichológusnál, de egyrészt nem volt jó, másrészt ebbe ciki lett volna belemenni.

2022. ápr. 19. 05:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Mennyi hülye troll kamu kérdező volt már 2022-ben is.
2024. jan. 23. 05:00
 12/17 anonim ***** válasza:
De miért kéne ettől megőrülni? Ez olyan mint ha én űrhajós akarnék lenni, de be sem mernék szállni abba a ketyerébe. Attól még lehetek pl. tök jó kertész. De nem, mert az űrhajó. Na ha csak ezen kattognék, abba tényleg bele lehet csavarodni. Tervezd és vidd véghez az élet más területein elérhető vágyaidat, ha boldoggá tesz pl. a hivatásod akkor szárnyalsz. Ha mindenáron az elérhetetlen Béluskákon zakatolsz, akkor megkeseredsz.
2024. febr. 1. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
Troll pasi a kérdező, a 10-es hozzászólást már azért kicsit túltolta.
2024. febr. 1. 21:44
 14/17 A kérdező kommentje:

12 igen és szerinted boldognak lehet úgy egy napig is lenni hogy egyedül vagy, barátok testvér nélkül és fantázia kapcsolatokról almodozol?

Űrhajós az 100 millió emberből csak egy lehet, kapcsolata meg 100 millió emberből max 10-nek nem lehet

Én vagyok az egyik

2024. febr. 5. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
14, azzal sem leszel előbbre ha más emberek életét idealizálod. Eszedbe sem jut, hogy energiát tegyél valami másba, kattogsz ezen és sajnálgatod magad. Még azt is elhiteted magaddal, hogy aki kapcsolatban él az olyan, de olyan boldog... Te tudod, a te életed. Lehetnél akárki, azáltal akár érdeklődő is akadhatna, inkább leszel megkeseredett öregember.
2024. febr. 5. 07:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Lehetnél akárki, azáltal akár érdeklődő is akadhatna,

Most az egész irományból az jött le hogy nem akad érdeklődő?

Ok

2024. febr. 5. 16:28
 17/17 anonim ***** válasza:
29%
Igen, az eddigi irományból az jött le, hogy akik neked "megfelelnének" azok fütyülnek rád. Talán ha valakit csinálnál magadból több esélyed lenne a különleges, extra pasira. De sajnálkozni kényelmesebb. Miért is figyelnének fel pont rád? Mert otthon álmodozol? És szeretnéd ezt valamilyen betegségnek neveztetni?
2024. febr. 5. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!