Mi alapján választottatok magatoknak pszichológust?
Az elsőt egy barátnőm ajánlotta, ingyenes beszélgetés volt a Máltai Szeretetszolgálatnál. (Ő nem volt pszichológus.) A második az egyik barátnőm testvére. Nem járhattam volna hozzá, de nem nagyon tudtam volna máshova menni, meg akkoriban nem is tudtam, hogy ezt nem szabad. Ő pszichoterapeuta volt (orvos végzettségű). A harmadikat, negyediket és ötödiket neten találtam. Ők szakpszichológusok voltak, a negyedik és ötödik képzésben levő pszichoterapeuta. A hatodik véletlen ügy volt, teljesen más céllal bementem egy pszichiátriai betegek nappali ellátó intézményébe és ott ragadtam. Az is ingyen volt. Ő "sima" pszichológus volt.
Ők mind nők voltak. Az első volt a legjobb, ő egy nálam kb. 10 évvel fiatalabb nő volt, a húszas évei közepén járt. A többiek nem voltak igazán jók.
Most úgy néz ki, hogy megint fogok tudni járni valahova ingyen. Ő férfi. A korát nem tudom. Nagyon kíváncsi vagyok.
(Összességében azok, akiket a neten választottam voltak sajnos a legrosszabbak.)
Én nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!