WidowmakerButt kérdése:
Mit lehet csinálni, ha nem tudok jól teljesíteni nyomás alatt?
Figyelt kérdés
A mai ZH után kellett rájönnöm, hogy valójában mennyire nehéz odafigyelnem, ha időkorláton belül (vagy bármilyen más nyomás alatt) kell teljesítenem valamit. Képes vagyok a legegyszerűbb dolgokat is elfelejteni, a kezeim remegnek, máson nem is jár az eszem csak azon, hogy le fog járni az idő, és hogy nem lesz elég pontom
Eddig is problémáim voltak ilyen téren, de egyetem előtt még annyira nem volt gond, de mostanra már eléggé megnehezíti a teljesítőképességemet.
Valaki aki hasonló gondokkal küzd, esetleg valami tippet tudna adni? A mély lélegzés és hasonló dolgokat már próbáltam, de nem igazán segített
2022. ápr. 14. 01:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!