Egy traumán folyton kattogást, hogyan lehet eltűntetni?
Figyelt kérdés
11 éve történt egy traumatikus eset valami miatt. Azóta, ha hasonló dolgokkal találkozom, ami hozzá kapcsolódó, nagyon rosszul leszek és nem tudok aludni. Sírok, remegek, rémálmok, folyton bevillan előttem, stb.
Viszont ha nem találkozom hasonló dolgokkal, akkor is kattogok rajta. Úgy érzem felemészt.
2022. ápr. 12. 20:01
1/10 anonim válasza:
Mert ezzel foglalkozol minden nap. Engedd el és akkor nem fogsz rajta kattogni. Másként veed marad. Azt meg te sem akarod.
2/10 A kérdező kommentje:
Mindenhogyan próbáltam elengedni, de nem sikerült...
2022. ápr. 12. 21:25
3/10 anonim válasza:
Gondolj másra, ha bevillan, eszedbe jut. Foglald el magad mással, amire figyelni kell.
4/10 A kérdező kommentje:
És este? Mikor lehunyom a szememet?
2022. ápr. 12. 22:25
6/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már... mindent kipróbáltam már. Nem megy...
2022. ápr. 13. 13:33
8/10 anonim válasza:
Akkor antipszichotikum, az elég jó, nem kell tőle megijedni.
9/10 A kérdező kommentje:
Antipszichotikumot nem pszichózisra adnak?
2022. ápr. 13. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!