Ha valakinek szűnni nem akaró ömlő orrvérzése van a pszichiátrián azt kikutatják miért van?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 10:44
1/12 anonim válasza:
Nem. Átküldik a gégészetre, majd a gégészet visszaküldi.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha pszichésen van orrvérzése folyton? Akkor begyógyszerezik?
2022. ápr. 10. 10:58
4/12 anonim válasza:
Pszichésen orrvérzése max úgy lehet, ha magának okozza, ütéssel, idegen tárggyal stb.
Ahogy az első mondta. Gégészet (még akkor is, ha esetleg épp pszichiátrián van).
5/12 A kérdező kommentje:
3, Nekem volt már. Nagyon ideges voltam egyszer, teljesen bestresszeltem, ömlött öt percen keresztül a vér az orromból. Mikor elmúlt a stresszhelyzet, eltűnt. Soha nem jött elő, csak akkor.
2022. ápr. 10. 11:06
6/12 anonim válasza:
Semmi köze a pszichiáternek ehhez. Fül orr gégészerre menj.
7/12 anonim válasza:
Annyi összefüggés lehet, hogy a stressz hatására megemelkedett a vérnyomásod, és elpattant egy gyengébb ér.
8/12 anonim válasza:
Nekem is volt.magas vérnyomás csinálja a stressztol van. gyerekkoromban lezerrel égették ki az orromba egy eret.amikor hirtelen nőttem meg. Vérnyomásodat rendszeresen figyeld.
9/12 Leveltetu válasza:
Psihésen orrvérzés nincs....kokain szivogatástól annál inkább...
10/12 anonim válasza:
Először megnézik a folyosói kamerafelvételeket, hogy melyik ápoló verte be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!