Kihez forduljak, mitől lehet ez?
Sziasztok!
Sok idő kellett mire ezt a kérdéet leírjam ide Gyakori Kérdésekre, de megtettem...
Na tehát kb másfél éve élek úgy, hogy a normális viselkedésemet beárnyékolja pár kényszermozgás, ( pl indokolatlan hadonászás mikor senki nem látja, vagy gyakori pislogás, koncentrációs zavar) amivel nem tudok odafigyelni a dolgokra normálisan.
Problémaforrásnak érzem az iskolát, és azt, hogy jól kell teljesítenem, és ez teljesen a tanulás rovására megy.
Legtöbbször tanulás közben jönnek rám ezek a mozgások, illetve miközben ezt a kérdést írtam, akkor is egyszer.
Mikor társaságban vagyok, akkor úgy érzem, hogy nem kell ezt csinálnom...
Nagyon fura, ha valamit tudtok ajánlani, vagy segíteni azt megköszönném! :)
Ez stressz lehet, szerintem eléggé gyakori tünet ez a kényszermozgás, csak mindenkinek máshogy jön ki. Én pl a hajamat szoktam tekergetni mint egy őrült, mikor stresszelek, van, aki a lábával dobog, stb.
Nem hinném, hogy bármi súlyos, de egy pszichológust megkérdezhetnél róla , főleg azért, mert láthatóan zavar téged és akadályoz a rendes életvitelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!