Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nincs is igazán kérdésem csak le akarom írni valahova mennyira szar most minden.

Korán érő típus vagyok ezért nagyon nagyon korán kezdtem el fiúzni ami egyáltalán nem volt egy jó döntés. Randizgattam egy sráccal aki megerőszakolt de akkor még csak fel sem fogtam mi történt.

Egy emberen kívül senki sem tud róla szüleim sem.

Nagyon sok fájdalmon kellett kersztűl mennem.

Sehova se illek be sose találom meg azt az embert aki megért aki hasonló gondolkodású.

Többször is próbáltam rávenni magam öngyilkosságra de nem megy.

Élni akarok de mégse.

Pár héttel ezelőtt összejöttem osztálytársammal és az egész rosszul végződött.

Teljesen kiborultam öngyilkos akartam lenni vagy 1 órán át sírtam aztán anyám úgy talált a szobámba hogy épp a vagdosom magam amit nem akartam meg tenni de direkt csak annyira csináltam hogy nem lesz heges.Nem tudom mi volt a célom vele de azt akartam hogy lásson így az anyám.

Nagyon nehezen tud megközelíteni és utálom magam tegnap megakartam halni ma meg olyan vagyok mintha semmi nem történt volna.

El se tudom dönteni hogy most ez fáj vagy nem.

Nem vagyok depressziós.

Nincsenek barátaim a pasizás nem megy a pszichológus nem segít.

Nem tudom elmagyarázni de a koromhoz képest nagyon érdekes világnézetem van.

Mindenért magamat okolom és tudom hogy hülyeség de mégis.

Ha ideges leszek addig ütöm verem magam hogy kék lila foltos leszek mindenhol.De ez sem érint meg különösebben.

Voltak már akár emberöléssel való gondolataim de sose tudnék ilyesmit meg tenni.

Nem érzem magam normálisnak de nem akarom azt mondani hogy IGEN nekem mentális bajaim vannak mert akkor egyre jobban ezt hitetem el magammal.

Nem vagyok veszéllyel az emberekre vagy magamra semmi dúrva sérülést nem okoztam még magamnak.

A szüleimnek folyton szemrebbenés nélkül hazudok pedig nem is szeretnék igazán.

Az érzelmeim nem értem igazán de nem akarok ezen töprengeni , nem vezet jó irányba.

Nem vagyok boldog de mégis.

Nem vagyok bipoláris zavaros de az voltam legalábbis öndiagnosztika szerint de az nem ilyen.

Nem akarok ezeken elmélkedni meg pszichológushoz járni mert az csak ront a helyzeten.

Igazából megvagyok az életemmel jó jegyek stb stb.

Nem tudom normálisan levezetni a gondolat menetem.

ez zavar.

Igazából meg nem értett emberek érzem magam. Nem tudom mit csináljak leginkább szükségem lenne valakire.

két napja nem voltam iskolába és lehet elfogok menni másikba.

Szerintem tönkre tettem magam.

2022. ápr. 7. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jarj az iskolapszichologushoz.

Ne hagyd ott.

Es beszelj vele mindenrol ami eszedbe jut.

Ha en kapnek ilyen lehetoseget az istenert sem hagynam ott.

2022. ápr. 7. 23:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Pszichológus nélkül meg tudok valamilyen módon gyógyulni?
 13/14 A kérdező kommentje:
10-es nem így értem
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

Ami tortent veled, es meg amiket nem meseltel el valoszinuleg, plusz a szuleid hozzaallasabol kiindulva -> Nem.

Meg tudom erteni, hogy miert nehez errol beszelni, de en nem tudom eleget mondani, hogy mennyire fontos hogy ezt most helyre tedd magadban.

Ennek komoly kovetkezmenyei lesznek ha felnosz es kezeletlenul hagyod.

2022. ápr. 7. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!