Mitől lehet ez? Pánik vagy van valami bajom?
Kb 6-7 napja ideges vagyok,stressz ert,de nemtudom eldonteni hogy attól van vagy sem.
Olyan furcsa mikor levegőt vennék olyan dobbanas érzés van a mellkasomban,de hozza teszem ha nem gondolok rá akkor is,és egy halal felelem jut az eszembe hogy megfulladok biztos mert nem kapok levegot. Olyan mintha akkor nagyon dobbanna egyet a szívem. 24/l
Eddig minden eredmény rendben,ver,ekg,mellkas roggenen voltam kb 2 honapja. Olyan mintha kohognom kellene,de nem vagyok beteg sem. Be lehet ezt képzelni? Vagy produkálhat ilyen tuneteket a szorongasom? :( volt valakinek ilyen bedobbanaskor érzett hirtelen halal érzet hogy megful? :/ már szegyenlek orvoshoz menni mert mindig van valami bajom.(amúgy nincs csak mindig azt hiszem) de felek hogy van és nem tudom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!