A halál jobb mint az élet?
Naponta öngyilkos gondolataim vannak,semmi sincs,ami itt tartana.Reggelente gyűlölök felkelni,minden nap azt kívánom legyen vége,hadd haljak meg.
Az ég világon semmi értelme nincs az életemnek,csupa szenvedés jutott csak és gyötrelem.Ki akarok szállni.
A halál vajon jobb az életnél? 22/l
Egy szerelmi haromszog azonnal kigyogyit a betegsegbol vagy egy langolo szerelmi parkapcsolat....oowhhh!...
Dugni,dugni,dugni!
Keress tarsat. En is azt keresek eppen.35.F komoly gondolkozasu vagyok..
8-as vagyok.
Húúúúú utolsó válaszadó.... Nagyon látszik milyen komoly gondolkodású lehetsz, ha rögtön a szex jut eszedbe, mint antidepresszáns....
Csak hogy szerintem pont az emberi odafigyelés hiányzik sokszor, az igazi szeretet..... Nem üres hancúr.
Na mindegy, fel a fejjel kérdező!
Azóta mi a helyzet veled? :)
Néha jobb a halál az életnél. De ezt neked kell eldönteni. Mindenki saját maga érzi/tudja hogy mit akar.
Ha menni akarsz akkor menekülj tedd meg.
Viszont ha maradni akkor maradj és küzdj!
Egyébként énis ebben a helyzetben vagyok elég durván. Ha lenne egy olyan "gomb" ahogy te írtad ami azonnal kicsinál fájdalommentesen akkor már énis rég alulról szagolnám az Ibolyát ;)
13-as vagyok.
"Ha lenne egy olyan "gomb" ahogy te írtad ami azonnal kicsinál fájdalommentesen akkor már énis rég alulról szagolnám az Ibolyát ;)"
Utolsó, én is igy érzem sajnos...(Y)
Mi a baaaj???
Becsinált a kutyám.egy.
Rossz a csillár.ketto
Volt egy pár cipőm.3.
Nem tudok fürdeni, kiszáradt a tó.
Mindenkinek van baj! ...
..Mozgékonynak kell lenni és nem a dőlésre értem vagy az égig érő paszulyra ha magamra.... :)
Én épp most nyomom a gombot aztán Isten áldja Amerikát.
Holnap már lehet nem írok vissza.
..........Ezek a mondatok voltak ismerősöm nagymamájának szomszéd öccséé.Azóta nem láttam és hallottam a család felől már vagy 20 éve.... :( ez olyan szomorú..
Nő vagy?
Én 35 férfi és salakos.
Cipőd van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!