Segitseg kérdése:
Normális, ha egy ember vágodssa magát?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, mert nyilván nem az, viszont hozzá lehet szokni és megnyugtató. Ráadásul utána nagyon jó kedvem lesz, körülbelül egy hónapig, mert csak addig bírom nélküle. Ez függőségnek számít? (voltak már mélyebbre sikerült sebeim is, melyekre bűntudattal és szánalommal töltve nézek, de amikről szó van, csak kisebb karcolásoknak nevezném inkább) És csak depresszió következménye lehet az önbántalmazás?#függőség (?)
2022. márc. 30. 21:11
1/2 anonim válasza:
Ez minden bizonnyal nem normális, de rendes diagnózishoz és optimális terápiáért fordulj egy számodra megfelelő pszichológushoz.
2/2 anonim válasza:
Én is vagdosom magam.
Egyszer majdnem belehaltam, mondjuk nem is bántam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!