Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van más is aki úgy érzi...

Van más is aki úgy érzi magáról hogy alkalmatlan az életnek nevezett procedúrára?

Figyelt kérdés

Ha elméletekről van szó mindent nagyon szépen ki tudok gondolni, de a megvalósításnál minden mellé siklik, szétcsúszik.

26 éves vagyok sosem volt barátnőm,és alkalmatlan vagyok úgymond a monoton munkára. Nem tudom elviselni, hogy minden nap ismétlődik, újra és újra és újra.

A libidó problémán már rég túl vagyok. Lányoknál nem (fiuknál se, melegellenes vagyok) - próbálkozok. Elegem van ebből a szenvedésből. Ha van időm művészettel, nyelvtanulással foglalkozom, de a hajtóerő az akarat már rég kihalt belőlem. Cinikus lettem és enervált.

Ugyanakkor már dühöt sem érzek a saját sikertelenségem miatt, elfogadtam hogy ronda vagyok. Arra jutottam, hogy mindig a lány dönt. Ha ő akar valamit akkor lesz is valami... Temérdek próbálkozáson vagyok túl, köszönöm elég volt. A legtöbb nőt üresnek tartom belül, felszínesek...

Kiégtem a hobbimban, a társkeresésben, a munkát illetően is.

Néha lerészegedek egyedül vagy prostizok. kb ennyi az élet célom.

Gyűlöltem az érzést, hogy mindig ignoráltak, hogy semmibe vettek és nem viszonozták az érzéseimet. Tanulmányaim se úgy sikerültek mint terveztem, lemorzsolódtam az egyetemen. Valahogy nagyon nem erre számítottam csalódott vagyok, mérhetetlenül. Azt érzem, hogy az egész élet kifacsart, elhasznált, megrágott.

Elfáradtam, meggyűlöltem az életet.

2022. márc. 30. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Hozzád hasonló önsajnáltató, okoskodó puncik mindig vannak.
2022. márc. 30. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Önsajnálat semmi több.
2022. márc. 30. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én belefáradtam abba is, hogy önsajnáltatással gyanúsítgassanak, 1x elmondom, aztán majd koppan, ha nem hiszi(k) el hogy valamit nem tudok, azt az életbe is bele teszem a faom 1x csak találjam meg hova kell..
2022. márc. 30. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj a mai világban, hogy a médiából az zúdul ránk, hogy sikeresnek kell lennünk. Mindenkinek ünnepelt hírességnek, vagy nagy karriert befutott embernek, - tökéletes testtel-, stb. kell lennie.

A legtöbb embernek nem lesz szupermodell párja, nem lesz kockás a hasa, nem lesz vezérigazgató sem hollywoodi filmcsillag.

Ez az átlagemberekben kisebbrendűségi komplexust hoz létre, akár depressziót, mert nem tudnak megfelelni a mai kor ideáljának.

Minden emberi élet értékes, egyszeri megismételhetetlen csoda. Nem kell tökéletesnek lenned.

Legyenek céljaid, az ad értelmet az életednek!

Ne prostizz. Ki vagy égve.

Keress hasonszőrű társat, akár társkeresőn.

Gondolj arra, mi mindened van. Adj hálát érte. Ne azt nézd, mid hiányzik.

Nem vagy hajléktalan, van mit enned, van munkád, egészséges vagy. Fenn tudod tartani magad.

Keress hobbit! Járj el csoportokba. Itt találhatsz barátokat.

2022. márc. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!