Kihez tudok fordulni ha úgy érzem nem bírom tovább és megbolondultam?
Az életem kisiklott, több problémám is van, úgy érzem sehol se tudok helytállni, nem illek bele a társadalomba, nem tudok beilleszkedni, nem tudok jól funkcionálni, semmihez se értek, semmire se vagyok képes, mindenki terhére vagyok, senki se szeret. Nem tudnám megölni magamat, gyáva vagyok hozzá, de el akarok tűnni, új személyként újrakezdeni ezt a borzalmat amit úgy hívnak élet....
Intelligensnek, talpraesettnek és realistának éreztem magam, most már azt se tudom ki vagyok, úgy érzem megbomlott az elmém, vajon ezután mi fog jönni, a sok idegeskedéstől szívrohamban meghalok vagy én magam akarok majd véget vetni ennek és leugrok a tetőről? Az idegeim pattanásig vannak feszülve, és nem tudom mi jön a robbanás után, de már nem bírom tovább ezt az életet....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!