Van kiút, vagy csak az öngyilkosság?
Csakis az hozna téged helyre, ha elköltöznél onnan és új életet kezdenél vagy ha megemberelnéd magad és elvernéd ezt az nyomorultat!
Minimum, jól beolvasnál neki!
Ő százszor nagyobb lúzer, mint te! 45 évesen az anyjával él...
Nagyon jól tudja magáról, hogy egy ürülékdarab, egy söpredék!
Ezért bánt téged, hogy ne gondoljon erre ő mekkora egy lúzer! Így akarja kompenzálni a saját nyomorúságát!
Én 8 éve az akarok lenni, de még én is azt mondom hogy pszichológust/pszichiatert/gyógyszert azért érdemes megpróbálni előtte…
Nekem nem azt mondogatták hogy lúzer vagyok, hanem a családom van tele mentális beteg lúzerekkel és ez előttem a példa… szerintem sincs belőle kiút, de az orvost akkor is érdemes kipróbálni
Téged bántalmaznak. Van egy könyv, aminek az a címe, hogy Szavakkal verve!, meg a másik, aminek Mérgező szülők a címe.
Téged bántanak, és ezért érzed magad rosszul. Ha nem tudsz elköltözni onnan, kérdezd meg a háziorvosodat, osztályfőnöködet, hogy tudnak-e ingyenes pszichológust ajánlani, aki segít ebben a helyzetben, vagy tudnak-e róla, hogy van-e családsegítő a közeledben. Valami ilyen helyre menj el és kérj segítséget. Esetleg valami pap a közelben.
Ha ki tudnál tartani, míg le tudsz onnan költözni, akár kollégiumba, akkor visszakapnád az életed, és sokkal jobban éreznéd magad! Próbálj meg kitartani!
18# 35 ÉVES a kérdező 😬
Látom, figyelmesen elolvastad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!