Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van kiút, vagy csak az öngyilk...

Van kiút, vagy csak az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Ha valaki megállás nélkül szid engem az gyakorlatilag átok alatt tart engem. Ezt épp most hallottam egy youtube vidiben, egy hozzáértő embertől. Egy családtagom, gyerek korom óta szid engem, lehord mindennek, és már 35 vagyok, és ugyanaz van. Már vagdostam magam többször is, mégsem hagyja abba. Lehord engem mindennek, még csak tizenéves gyerek voltam mikor megkezdte. Sajnos úgy alakult, hogy együtt lakok vele, és anyámmal. Most tudtam meg, hogy valójában átok alatt vagyok, mivel folyamatosan lehord mindennek. Lehülyéz, lebénáz, és tegnap ő maga hozta fel azt, hogy gyerekkoromban megmondta már akkor, hogy egy senki vagyok. És azt mondta hogy tudta, hogy álmodoztam arról, hogy lesz belőlem valaki, és hogy szándékosan taposott bele a lelkembe. Én elmegyek a háztól, és felmászok arra a hegyre amit kinéztem előre magamnak és leugrok onnan. Tudom, hogy csak nevetni fogtok rajtam ti is, és csúfolni, meg azt fogjátok mondani hogy megérdemlem azt, amit csinál velem kiskoromtól. Lehet, hogy megérdemlem, ez is benne van..de lelkileg ezt már nem is birom, meg már nem is akarom tovább tűrni.

2022. márc. 30. 12:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Csakis az hozna téged helyre, ha elköltöznél onnan és új életet kezdenél vagy ha megemberelnéd magad és elvernéd ezt az nyomorultat!

Minimum, jól beolvasnál neki!

2022. márc. 30. 13:54
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy utoljára még beszélhettem erről veletek. Hálás vagyok. Holnap eltűnök a francba. Már rég meg kellett volna tennem. Nincs semmi baj. Nem félek a haláltól. Jó volt leírni a problémámat, még utólag, legalább itt marad, ha már én nem leszek akkor is.
2022. márc. 30. 13:55
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért mielőtt holnap eltűnnél, ugorj be ide egy szóra!
2022. márc. 30. 14:00
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, merrefelé laksz? Melyik hegyről akarsz leugrani?
2022. márc. 30. 14:22
 15/38 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Nem vagy egyedül. Ismeretlenül is veled vagyunk. Engedd, hogy valaki segítsen neked. 112-t hívd fel, beszélgess valakivel, megoldást mindenre lehet találni, amíg adsz rá esélyt.
2022. márc. 30. 14:54
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

Ő százszor nagyobb lúzer, mint te! 45 évesen az anyjával él...

Nagyon jól tudja magáról, hogy egy ürülékdarab, egy söpredék!

Ezért bánt téged, hogy ne gondoljon erre ő mekkora egy lúzer! Így akarja kompenzálni a saját nyomorúságát!

2022. márc. 30. 15:19
 17/38 anonim ***** válasza:
63%

Én 8 éve az akarok lenni, de még én is azt mondom hogy pszichológust/pszichiatert/gyógyszert azért érdemes megpróbálni előtte…

Nekem nem azt mondogatták hogy lúzer vagyok, hanem a családom van tele mentális beteg lúzerekkel és ez előttem a példa… szerintem sincs belőle kiút, de az orvost akkor is érdemes kipróbálni

2022. márc. 30. 15:59
 18/38 anonim ***** válasza:
59%

Téged bántalmaznak. Van egy könyv, aminek az a címe, hogy Szavakkal verve!, meg a másik, aminek Mérgező szülők a címe.

Téged bántanak, és ezért érzed magad rosszul. Ha nem tudsz elköltözni onnan, kérdezd meg a háziorvosodat, osztályfőnöködet, hogy tudnak-e ingyenes pszichológust ajánlani, aki segít ebben a helyzetben, vagy tudnak-e róla, hogy van-e családsegítő a közeledben. Valami ilyen helyre menj el és kérj segítséget. Esetleg valami pap a közelben.

Ha ki tudnál tartani, míg le tudsz onnan költözni, akár kollégiumba, akkor visszakapnád az életed, és sokkal jobban éreznéd magad! Próbálj meg kitartani!

2022. márc. 30. 16:31
 19/38 anonim ***** válasza:

18# 35 ÉVES a kérdező 😬

Látom, figyelmesen elolvastad....

2022. márc. 30. 16:37
 20/38 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság szinte soha sem lehet megoldás, én inkább elköltöznék, vagy van ma végtelen lehetősége bárkinek lépni otthonról.
2022. márc. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!