Mi lehet a problémám?
Figyelt kérdés
1-2 éve kezdődött... Ha egy kocsi anyósülésén ülök és a kocsi hirtelen kanyarodik, vagy gyorsulni kezd, egyre erősödő nyomást / szorítást érzek a mellkasomban vagy gyomromban, ami egy pontban azonnal elmúlik, de a tetőfokán annyira kellemetlen, hogy akár fájdalomhangot is kiadok. Ez az egész 2-3 másodperc alatt játszódik le. Már van bennem egyfajta félelem, hogy nehogy váratlanul érjen a dolog, ezért félkézzel fogom a mellkasom utazás közben. Nincs jogosítványom. Napi rendszerességgel buszon utazok. És ott is előjön a belőlem a félelem, amikor éles kanyart vesz a busz, de maga a dolog nem történik meg soha. Mint ahogy egy kocsi hátsó ülésén se. Kifejezetten csak az autók anyósülésén. 20 éves fiú vagyok, és nem volt semmilyen autókkal kapcsolatos traumám vagy balesetem. A semmiből jött ez az egész. Nem tudom, hogy mi bajom lehet vagy, hogy mit tehetnék.2022. márc. 29. 09:28
2/2 after stroke válasza:
Vedd ki a telefont a biztonsági öv alól. 😂 😂 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!