Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan szer ami legális,...

Van olyan szer ami legális, nem vényköteles, és nem alkoholos, ami jókedvet okoz?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor vagyok magányos, szomorú, és olyankor olyan jó lenne valamit bekapni amitől boldog leszek, vagy legalábbis annak érzem magam.

24/F

2022. márc. 28. 10:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha legális, miért ne? Nem lenézést és megvetést kértem, hanem ötleteket, amiket kaptam is. Nem kéne lepontozni azokat akik a kérdésre válaszolnak
2022. márc. 28. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem "szerek", de elsőre ezek jutottak eszembe, amikor olvasni kezdtem a kérdést: mozgás, napfény, természet, háziállat, finom ételek, egy vicces film vagy könyv, ami igazán megnevettet. Nekem ezek okoznak jókedvet. Lehet kombinálni is, pl. jó időben kimenni a parkba a kutyáddal (ha van) vagy kertészkedni, filmnézés közben valami finomat enni :)

Ne egy bogyótól várd a boldogságot...

2022. márc. 28. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

A szertől csak szarabb lesz az alap hangulatod, egyre több szer kell majd.

Ne indulj el ezen az úton.

2022. márc. 28. 15:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de mint írtam, ezek már nem adják meg azt az érzést amire vágyok.

Van kutyám (2 is), nagyon szeretem őket, sokat járunk mozogni, de boldog nem vagyok.

2022. márc. 28. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Akkor szokjál rá a pirulákra te szerencsétlen, attól majd boldog leszel, főleg ha 30 évesen csak egy fél marék altató segít este elaludni nappal meg a jó isten tudja mitől fogod tudni átvészelni a napot, miközben egy alkalmas májdonor után kutatsz.
2022. márc. 28. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerecsendió
2022. ápr. 8. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!