Van itt olyan, akinek sikerült kigyógyulnia a borderline-ból?
Én meggyógyultam belőle ... viszont gonosz lettem.
Egy Borderline-os úgy gyógyul meg, ha később nárcisztikussá, és szociopatává válhat, ezáltal véget érnek az önértékelésbeli problémái, más emberek leértékelésével. Egy Borderline attól az, ami - mert magát is gyakran leértékeli, nem csak mindenki mást is.
Ugyanis a Borderline-ok nem szeretik az embereket ... legfeljebb úgy tudhatnak meggyógyulni, ha megnyernék az ötös lottót, és dolgozniuk se kellene többet, és elmenekülhetnének a világ elől, hogy ne tudhassák felhúzni magukat azon, hogy az emberek idegesíthetnék őket, és ezáltal dührohamaik lesznek.
Nekem is borderlone zavarom. Szeretek emberek között lenni. Sorstársakkal leginkább. Nem szeretnék elvonulni a világ elől.
Sajnos patológiás mértékű igényem van arra, hogy a terapeutám foglalkozzon velem.
Nekem meg komoly igényem van arra, hogy átverjem a terapeutát, mivel nem ismeri el az ellenségeimet. És azt, hogy elismerje a terapeuta, az emberek szenvedést érdemelnek. Ahhoz bizonyíték is kéne, pl a terapeuta mondjon el dolgokat, milyen szörnyűségeket követne el bizonyos célcsoportok ellen.
Tehát én legfeljebb olyan terapeutát választanék, aki szadista, és ugyanolyan ellenségei vannak, mint nekem. :D
Szóval én Borderline voltam, azóta viszont nárcisztikus és szociopata vagyok ... kettő az egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!