Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek sikerült...

Van itt olyan, akinek sikerült kigyógyulnia a borderline-ból?

Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én meggyógyultam belőle ... viszont gonosz lettem.

Egy Borderline-os úgy gyógyul meg, ha később nárcisztikussá, és szociopatává válhat, ezáltal véget érnek az önértékelésbeli problémái, más emberek leértékelésével. Egy Borderline attól az, ami - mert magát is gyakran leértékeli, nem csak mindenki mást is.

Ugyanis a Borderline-ok nem szeretik az embereket ... legfeljebb úgy tudhatnak meggyógyulni, ha megnyernék az ötös lottót, és dolgozniuk se kellene többet, és elmenekülhetnének a világ elől, hogy ne tudhassák felhúzni magukat azon, hogy az emberek idegesíthetnék őket, és ezáltal dührohamaik lesznek.

2022. jún. 18. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is borderlone zavarom. Szeretek emberek között lenni. Sorstársakkal leginkább. Nem szeretnék elvonulni a világ elől.

Sajnos patológiás mértékű igényem van arra, hogy a terapeutám foglalkozzon velem.

2022. jún. 18. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem meg komoly igényem van arra, hogy átverjem a terapeutát, mivel nem ismeri el az ellenségeimet. És azt, hogy elismerje a terapeuta, az emberek szenvedést érdemelnek. Ahhoz bizonyíték is kéne, pl a terapeuta mondjon el dolgokat, milyen szörnyűségeket követne el bizonyos célcsoportok ellen.

Tehát én legfeljebb olyan terapeutát választanék, aki szadista, és ugyanolyan ellenségei vannak, mint nekem. :D

Szóval én Borderline voltam, azóta viszont nárcisztikus és szociopata vagyok ... kettő az egyben.

2022. jún. 18. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem fejlődés, hanem visszafejlődés, amin dolgoznod kellene, hisz neked sem okoz jó érzést. Ha nem ártasz másnak, érzelmileg sem bántalmazod, akkor vsak önmagad érdekében. Ha bántasz mást, akkor mindenképpen szükséges.
2022. jún. 19. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!