Van itt olyan, akinek sikerült kigyógyulnia a borderline-ból?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 22:59
1/14 anonim válasza:
A borderline nem igen gyógyítható véglegesen. Tünetileg lehet kezelni.
2/14 anonim válasza:
A kérdező gondolom self-diagnostized borderlines, akinek csak tini hisztije van 30>= évesen. Mindenképp sikerül!!!
3/14 anonim válasza:
Nincs, mivel gyógyíthatatlan. Csak menedzselni lehet.
4/14 A kérdező kommentje:
Gyógyítható! Dr. Daniel Fox csatornáján szoktam nézni videókat, ez egy amerikai klinikai szakpszichológus, aki könyveket is ír és a személyiségzavarok a szakterülete. Ő mondja, hogy az egyik tévhit a BPD-vel kapcsolatban, hogy nem gyógyítható. Az más kérdés, hogy heti 2-3 alkalmas terápia kell hozzá éveken át megfelelő szakemberrel.
2022. márc. 27. 23:07
5/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy ma már mindenkinek állítanak ki ilyen papírt aki kéri. Mondom 30 alatt minden szerencsétlen borderlines meg depressziós meg nárcisztikus, mert így legalább kapnak egykis figyelmet, mert dolgozni lusták...
6/14 anonim válasza:
Létezik spontán remisszió, ill. a tünetek 45 éves kor után javulhatnak.
7/14 anonim válasza:
Sokat javulhat, de nem múlik el. Azt lehet elérni, hogy a viselkedésedben ne jelenjen meg.
Más hozzászóló:
Én borderrel és minden más bajommal (C-PTSD, depresszió, bipoláris spektrumin vagyok, szorongás) dolgozni szoktam.
8/14 anonim válasza:
7: hogy érted, hogy nem múlik el? Ez pontosan hogyan nyilvánul meg?
9/14 anonim válasza:
Szó szerint. Megmarad. Érzelmi szibten. Csak enyhül mett megtanulja kezelni a borderes készteteseket, érzelmeket.
10/14 anonim válasza:
"Where there is a mind there is a way"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!