Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig tartott a depresszió...

Meddig tartott a depresszió neked?

Figyelt kérdés
Hogy jutottál ki belőle? Hány hónap, év után?

2022. márc. 27. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bipoláris vagyok, a legutolsó depis időszak fél éve tart, az elmúlt egy-két hétben (hónapban) kicsit kezd jobb lenni.

Egyelőre semmi nem segít, legutóbb egy fél évig jó volt egy antidepresszáns, attól elkezdtem jobban lenni, még jobban lenni, kicsit már túl jól lenni... és kész, le kellett nyomni a pörgést, aztán meg elvesztette a hatását. Szóval nettó szívás.

2022. ápr. 4. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

9, 10

Milyen gyógyszert szedtetek? Többet is kipróbáltatok?

Pszichológusnál hánynál voltatok? Egynél, kettőnél? Többféle módszert, irányzatot kipróbáltatok? Egyéni, csoportos, verbális, pszichodráma, művészetterápia?

2022. ápr. 4. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
#12, #9 vagyok, vagy 4 pszichológusnál is voltam, 3 féle gyógyszert szedtem, 2 féle módszert próbáltam (egyéni, pszichodráma még fiatalabb koromban)
2022. ápr. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!