Miért pont én lettem ilyen szerencsétlen?
Miért pont én kell átélnem rengeteg szörnyűséget, a családtagjaim, rokonaim pedig nem? Miért én? Miért én érzem úgy hogy meg kell halnom és kiskorom óta mindig velem b@szott ki az élet valamivel? Miért születtem már eleve egy szerencsétlen, kib@szott ártalmas családba és miért nem lehet már vége? Van amiben én döntök, elegem van. Meg akarok halni.
Miért vagyok ilyen kib@szott egyedül?! Ez az ami a legjobban fáj, de igaz a mondás hogy egyedül születtünk, egyedül is halunk meg és az életben egyedül vagyunk:( Én nem akarok egyedül lenni, illetve de.. csak a koporsómban mihamarabb :)
Hidd el, nem vagy egyedül. Sőt, ha segítséget kérsz, javaslom, hogy ne ezzel a megfogalmazással tedd, mert ezzel kicsit önzőnek tűnsz, illetve lebecsülőd más emberek problémáit, és azt senki nem szereti.
Innen ezen nem fogunk tudni segíteni. Össze kell kapnod magad, ha még hátráltat a család, akkor elköltözni, szakorvosi segítséget kérni, bármi. Nehéz elszánnod magad, de ha megteszed, és az első lépéseket is, akkor onnan már könnyebb lesz kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!