Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aspergeres-ként hol lehetne...

Aspergeres-ként hol lehetne olyanokkal barátkozni, akiknek hasonló az érdeklődési területük mint az enyém?

Figyelt kérdés

Eléggé szűk, viszont nagyon erős érdeklődési köreim vannak.

Szívesen ismerkednék olyanokkal akiknek szintén ugyanaz a hobbijuk mint nekem.

Van esetleg ilyenre valahol szerintetek lehetőség?

2022. márc. 26. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10 Hogy fejezed ki másként"?
2022. ápr. 23. 19:58
 12/13 anonim válasza:
53%
Hát mondjuk nem nagyon változik az arckifejezésem, nem mosolygok ha örülök, és nem is igazán értem a saját érzelmeimet, ezért nem beszélek róluk.
2022. ápr. 24. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Aspergeres volt egy barátom, de ez számomra csak idővel derült ki. Elég inadekvátan nyilvánult meg bizonyos helyzetekben. Az volt a rossz érzés számomra, hogy az elején érzelmileg teljesen magával ragadott(utólag tudom, hogy ez csak egy felszínes, tanult valami volt részéről) , aztán egy idő után inadekvátan teljesen elzárkozótt, tiszta rideg megnyilvánulásai lettek. Közben persze nem tűnt el teljesen, időről-időre keresett, nem szakította meg a kontaktot velem, ám alig kommunikált. Ez az ellentmondás, többek között, hogy keres, de eztán alig beszél, elzárkózik teljesen összezavart, kb. egy érzelmi játszadozással felért. Elég durva sérüléseket okozhat egy emberben az ilyen "próbálkozas", pláne, ha nem is tudja magáról valaki, hogy autista, vagy titkolja. Nekem ez a "nem értem az érzelmeimet", meredeknek tűnik... Bár lehet, hogy az esetem ritka, és a többség vállalja, hogy aspergeres, és nyílt lapokkal játszik".
2022. ápr. 25. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!