Ez milyen betegség lehet?
Párom sajna nem elég hogy túl vallásos, de szerintem van neki valami baja.
Akármerre megyek vele emberek közé, ő neki mindenki csöves, buz*, köcs*g stb... beszólogat embereknek de nem hangosan. Beképzel magának dolgokat hogy valaki róla/rólunk beszél. Múltkor ezen vesztünk össze hogy hagyja már abba, vagy nem utazok vele többet...utcán lekiabálta a fejem mert nem hiszek neki...Stuttgartban élünk, Berlinbe akar költözni mert ott jó lesz neki
Túl vallásos, miközben az embertársai csöves buz* köcsögök. Milyen Istene van ennek az elvetemültnek? Milyen "ember" lenne, ha nem lenne vallásos, pláne túl vallásos?
Muszlim? Mióta jártok?
Nem mindegy neked milyen betegség? Húzzál tőle minél messzebbre, azt írd ki ide kérdésnek, hogy melyik közlekedési eszköz a leggyorsabb, és arra ülj föl.
2: nem fogom sokáig eltűrni!
1: az a baj, hogy hiába mondtam neki, kinevetett... nem tudja magáról hogy bolond...
3: nem muszlim, keresztény
2 hónapja vagyunk együtt
a pszichiátriai betegek nagy többségének nincs betegségtudata. ezért nem tartja magát betegnek.
Amúgy szerintem is valami skizofrénia-jellegű dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!