Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha bekerülök pszichiátriára...

Ha bekerülök pszichiátriára vagy kórházba az úgymond "evészavar osztályra" akkor meg fogják nézni az egész testem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy le kell-e vetkőznöm alsóneműig vagy bármi? Bocsánat a hülye megfogalmazásért!

2022. márc. 24. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg fognak vizsgalni, ha feltetelezheto hogy nemcsak eveszavarod van. Pszichiatriara nem utalnak be csak ugy.
2022. márc. 24. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Az evészavar nálad mit jelent konkrétabban kérdező?

Túl falánk vagy - esetleg ellenkezőleg, nem bírsz enni?! Hány éves vagy?

Milyen fajta stresszhatás ütközik ki rajtad evészavar formájában? A kiváltó ok mi lehet? Tudsz róla?

2022. márc. 24. 04:12
 3/4 A kérdező kommentje:

2/2 Kedves válaszoló! Jobbann kifejtve anorexiám van amivel már voltam életveszélyes állapotban.

Azért akarnak beutalni, mert napokig nem eszem, ha eszem akkor lesportolom. Súlyt nem akarok írni.

Mégegy ok miatt szeretnének beutalni, ami nem más mint depresszió és ön- és közveszélyes dührohamok.

Remélem most már tisztább a dolog.

2022. márc. 24. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak bugyira kellett levetkőzni, de gondolom függ, hogy hová mész. Meg mondjuk én nem vagyok közveszélyes.
2022. márc. 24. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!