Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miben kezdtél hinni amitől az...

Miben kezdtél hinni amitől az életed megszépült?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9. Nekem pszichoterápia segített megérteni a dolgokat magamban és magam körül, és azóta tudom hogy értékes vagyok.
2022. márc. 21. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Majdnem mindent elfogadtam magamban, ami a furcsaságom, szinte tuti autizmusom miatt van. Pl hogy extrém ritkán nézek filmeket, sorozatokat, olvasok regényeket, lányként műszakibb dolgok érdekelnek, kötöttpályás közlekedés fan vagyok, fiús a szakmám, sok hétköznapi dologhoz az átlagtól eltérően állok.

Olykor már el tudom engedni azt, hogy a biztonság felé menjek és azt tegyem, amit a környezetem (apum, akár barátaim stb) implicit vagy explicit elvár. Így képeztem át magam sikeresen az IT-ra pl.

Egy fokkal jobb is az életem.

2022. márc. 21. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
10es gratula.na ilyen ember nem lennék soha.
2022. márc. 21. 14:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Énis küzdök a megfeleléssel annak ellenére, hogy tudom értelmetlen.

Kapuzárásim is van 25 évesen, pedig ez is tudom értelmetlen, mindenki a saját tempójában halad.. ha halad.

Most énis próbálom leszarni mindenki véleményét, de akkor meg az emberi kapcsolataim gyengülnek és bármennyire introvertált vagyok kell a társaság.

lehet van egy erős intro és extrovertált éne is, sokat fightolnak

2022. márc. 21. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Önmagamban.
2022. márc. 21. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:

hogy létezik gondviselés, Isten gondviselő

180 fokot változott a hozzáállásom az élethez, a nehézségekhez

2022. márc. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!