Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vagyok boldog, nem tudok...

Nem vagyok boldog, nem tudok nevetni semmin. Miért vagyok Olyan mint egy fa?

Figyelt kérdés

16 évés vagyok. Elmentünk pár osztály társsal valahova és annyira zavart, hogy nem tudok nevetni semmin csak kamu nevetés de az meg levehető.

Az a helyzet, hogy egy idő után egyszer csak nem tudtam már nem nevetni azokon a gagyi vicceken. Nem érzem magam. boldognak soha. Én is nevetni akarok azokon a szar mémeken, vicceken, a semmin miért lettem ilyen depresszív introvertált senki? Voltak mély pontjaim, de sose múlik el? Marad hátra egy szar élet? Nem tudok az emberek szemébe nézni, valamiért egyből elrántom a fejem. De még ez a fapofaság?

2022. márc. 20. 00:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy számít e, de rengeteget gépezek egy nap. (8+ óra)
2022. márc. 20. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én arra emlékszem tini koromból, hogy a környezetemben folyamatosan, mindig röhögtek a semmin, kétségbeesetten vadászva a poénos, vagy poénnak látszó helyzeteket-eseményeket-történeteket.

Lehet hogy nem vagy ilyen.

2022. márc. 20. 05:26
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Kamasz vagy. Hormonok. De ne gépezz 8 órát, mert az egész testednek ártasz (elhízás, trombózis, szem, alvászavar, lélek). Menj a természetbe valódi társasággal, esetleg kutyával, alkoss, sportolj, keress hobbit.
2022. márc. 20. 06:04
 4/9 A kérdező kommentje:

akkor még ennél lesz jobb?

Alvászavarom van. Megpróbálok kevesebbet gépezni.

De a trombózis az nem tudom mi.

2022. márc. 20. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor a sok üléstől, mozgáshiánytól vérrögök keletkeznek, ami a tüdőbe vagy agyba jutva életveszélyes. Ezért kell legalább óránként felállni és mozogni. Azért nem fiatal korban jellemző.

Lesz jobb, de alkalmazd az öngyógyító mechanizmusokat, menjél társaságba, keresd a vidámságot.

2022. márc. 20. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad

Iskolában próbálok minél többet beszélgetni társalogni csak elég nehéz még. Ezzel a szemkontaktus tartással lesz baj. A lányoknál még gázabn, mert ha beszélek valakivel 3 másodpercig sem bírom ki, hogy a szemébe nézzek, ezért általában lefele nézek. És náluk nem nézhetek le, mert azt hiszik, hogy a mellüket nézem vagy valami ilyesmi.

2022. márc. 20. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát gyakorold. Mi a probléma a szemkontaktussal? Amúgy nyugodtan nézheted a mellüket is, nőből vannak, és egy cseppet sem haragszanak meg azért, hogy egy fiú meglátja bennük a nőt.
2022. márc. 20. 16:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem tudok senkinek a szemébe nézni. Rögtön elrántom a tekintetem, kínosnak érzem. Olyan, mintha autista lennék. De nem vagyok, valszeg az önbizalom hiány.

16 év körül vagyunk. Szerintem kifejezetten zavarná őket ha folyton a mellüket nézném miközben beszélünk.

2022. márc. 20. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem kell folyton a mellüket bámulni, de semmi nem történik, ha néha pont odaesik a tekinteted. A szembenézést meg gyakorold, semmilyen bántódás nem érhet, miközben valakire ránézel. De nem kell bámulni, egyszerűen csak normálisan rá kell nézni a másikra. Nem pont a szemébe célozva. Menj be az iskolapszichológushoz.
2022. márc. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!