Az valami mentális betegségre utal ha valaki nem bír elengedni egy személyt aki jó volt hozzá de aztán elfordult tőle?
Figyelt kérdés
Nem bír belenyugodni, elfogadni, ez valami mentális betegség jele?2022. márc. 19. 18:29
11/12 anonim válasza:
Én pozitív értékelést kaptam, viszont egyet értek veled, nem egyértelmű, hogy ki az, aki nem tudja elengedni a másikat.
Viszont továbbra is azt gondolom, hogy ha valakinek gondja, problémája van, akkor ne pálcát törjünk felette, hanem próbáljunk segíteni neki.
Attól, hogy valakinek valamiben segítségre van szüksége, vagy jó tanácsot kér, attól még nincs mentális zavara...
Szóval Kérdező, engem is érdekelne a pontos helyzet, hátha több infóval többet tudunk segíteni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!