Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan könyv, oldal, ahol...

Van olyan könyv, oldal, ahol részletesen olvashatok a sorozatgyilkosokról?

Figyelt kérdés
Elsősorban a pszichológiája, és kialakulása érdekelne. Ismertek ilyeneket?

2022. márc. 17. 12:35
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja amiket olvastam eddig:

Robert D. Hare: Kímélet nélkül

John Douglas könyvei

Kevin Dutton: Sikeres és bölcs pszichopaták

Ha valaki tud még hasonlókat, azt megköszönném.

2022. márc. 17. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy áldozatul essen az elméd ennek az ördögi gondolkodásnak, tervnek. Éppen emiatt van ennyi borzalom mert naponta ezt nézik az emberek, lásd 16 éves lány 26 késszúrással megölte az anyját. Micsoda gonosz hatalmában lehetett és miért? Mert ilyen játékokat játszott, filmeket nézett.
2022. márc. 17. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Mind Hunter könyv talán
2022. márc. 17. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Sorozatgyilkos sorozatok valós események alapján vannak a videán de lehet youtube-on is.
2022. márc. 17. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2022. márc. 18. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Netflixen is van ilyen.

Az a helyzet, hogy ezek tényleg egy ideig nagyon izgalmasak meg hátborzongatóak meg rémesek... De belefutottam egy olyan fb videóba, ahol két kislány ölt meg egy sorozatgyilkos és basszus, az egyik lány a mobiljával felvette a pasit (akit azóta sem kaptak el) és a videón lehetett látni pár másodpercet a felvételből. Belém égett a látvány, ahogy megy feléjük... azóta nem vagyok már nagyon kíváncsi a témára.

2022. márc. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!