Mondanátok nekem olyan könyveket amiben sorozatgyilkosok a fő szereplők? (vagy kedven horror thriller könyvet)
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm :)2016. szept. 10. 20:28
1/14 anonim 

válasza:

Bret Easton Ellis: Amerikai psycho
Patrick Süskind: A parfüm
Kedvenc horror: Lovecraft írásai
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az Amerikai psychot minding is elakartam olvasni mostmár el is fogom :D
2016. szept. 10. 21:38
3/14 anonim 

válasza:

Jajj dejoo végre valaki akinek horrort ajánlhatok. Például Stephen Kingtől a Végítélet: Egy fiatal lelkésznek meghal a felesége és a fia ezért rossz útra tér embereket gyítt meg a titkos elektromossággal de ez csak a látszat, nem lövöm le a végét de betekinthetunk egy másik világba és szinte rettegtem a végén. Aztán még jó a Salems Lot szintén Kingtől. Iszonyat jó movellás kötet az Éjszakai műszak, tiszta horror az egész. A Napnyugta után is jó. Aztán Dan Wellstől a Nem vagyok sorozatgyilkos trilogia is esmeletlen jo, bár nem egészen horror.
4/14 anonim 

válasza:

Előző vagyok, csak eszembe jutott, hogy Poe-t is imádom, horror de inkább grotesz horror műfajba alkot. Lovecraft is zseniális de ő valahogy nem a kedvencem de érdemes legalább egy novellát elolvasni tőle jogy megtudd tetszik e a sztílusa. Aztán Bream Stroker Drakulaja alap. Illet interneten olvast el Stephen King egyik novelláját 10-20 perc alatt el is tudod olvasni de zseniális szóval nagyon megéri. aminek most nem jut eszembe a neve:D. De mihelyt eszmbe jut megirom esku
5/14 anonim 

válasza:

Eszembe jutott: A kínok zöld istenkéja
6/14 anonim 

válasza:

Banks: A darázsgyár is megérne még egy próbát.
(Ellis nem egyszerű olvasmány, készülj fel.)
7/14 A kérdező kommentje:
Mind nagyon jónak igérkezik :D Köszönöm a válaszokat
2016. szept. 11. 12:18
8/14 A kérdező kommentje:
Dan wells-től nem vagyok sorozat gyilkos hol tudnám letőlteni?
2016. szept. 11. 12:37
9/14 anonim 

válasza:

Ird be google ba ezt: data dan wells nem vagyok sorozatgyilkos és amelyiken látszik hogy pdf arra kattints. Elégge technikai analfabéta vagyok:D. szóval nem tudok jobban segitteni
10/14 A kérdező kommentje:
köszi utcso ... :D
2016. szept. 11. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!