Itt miért olyanok hipochonderezik le a kérdezőket, akik szerint a 7-es összkoleszterin és 4 feletti rossz koleszterin tökéletes?
10
Amit én tudok a koleszterinről, az helytálló?
#9 Mindig ezzel a kritikával élnek a Szendi munkásságát ellenzők, mert érdemben képtelenek cáfolni. Szendi a tudományos kutatások eredményeit vette kritikai elemzés alá tudományos alapossággal, mivel jártas a dologban, és rámutatott arra a tényre, hogy az orvosi kutatások szakjelentései zömében a gyógyszeripar megrendelt kutatásai, ahol előre meghatározzák, mit szeretnének, hogy az általuk finanszírozott "független tudósok és kutatók" milyen eredménnyel zárják le a "kutatásaikat". Arra is rámutatott, hogy soxor megtörténik, hogy ugyanazt a kutatást, ugyanazzal a módszerrel, ugyanolyan statisztikai háttérbázissal elvégezve az előzőnek a szöges ellentétét kapják meg eredményként.
Ezzel az erővel Áder János is megkérdőjelezhető, hogy mit kontárkodik a klímaváltozás problematikájába egy jogász képesítésű politikus.
A koleszterinmítosszal kapcsolatban maga Ancel Keys nyilatkozott az ezredforduló tájékán, hogy már az induláskor tudatában volt annak, hogy az egész egy bullshit. Nem pont ezekkel a szavakkal fogalmazott, de rá lehet keresni a neten a pontos idézetre, nekem erre most nincs időm.
Ezt nem Szendi védelmében írtam, mert személy szerint neki erre nincs is szüksége. Inkább alkosson képet valaki az egészről oly módon, hogy felkeresi a Tények-tévhitek weboldalt és elolvas néhány témába vágó cikket az archívumban megjelentettek közül.
12
Erős diétára fogtak, félévente ellenőrzik és ha jól érzem, gyógyszerhatáron állok.
De itt, ezen az oldalon kb tökéletesnek látják az értéket a többiek.
Ez egy komplex összefoglaló oldal a koleszterinről. Mindenki hámozza ki belőle a saját maga számára fontos információkat, útmutatókat. Mindezek alapján készítsen jegyzeteket, és bátran tegyen fel kérdéseket az orvosának, hadd érveljen és cáfoljon ő, hiszen ez a mestersége és hippokratészi kötelessége. Csak bátran és szégyenkezés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!