Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Itt miért olyanok hipochondere...

Itt miért olyanok hipochonderezik le a kérdezőket, akik szerint a 7-es összkoleszterin és 4 feletti rossz koleszterin tökéletes?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

Amit én tudok a koleszterinről, az helytálló?

2022. márc. 20. 09:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Hallgass megbízható orvosra ezt tudom tanácsolni.
2022. márc. 20. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:

#9 Mindig ezzel a kritikával élnek a Szendi munkásságát ellenzők, mert érdemben képtelenek cáfolni. Szendi a tudományos kutatások eredményeit vette kritikai elemzés alá tudományos alapossággal, mivel jártas a dologban, és rámutatott arra a tényre, hogy az orvosi kutatások szakjelentései zömében a gyógyszeripar megrendelt kutatásai, ahol előre meghatározzák, mit szeretnének, hogy az általuk finanszírozott "független tudósok és kutatók" milyen eredménnyel zárják le a "kutatásaikat". Arra is rámutatott, hogy soxor megtörténik, hogy ugyanazt a kutatást, ugyanazzal a módszerrel, ugyanolyan statisztikai háttérbázissal elvégezve az előzőnek a szöges ellentétét kapják meg eredményként.

Ezzel az erővel Áder János is megkérdőjelezhető, hogy mit kontárkodik a klímaváltozás problematikájába egy jogász képesítésű politikus.

A koleszterinmítosszal kapcsolatban maga Ancel Keys nyilatkozott az ezredforduló tájékán, hogy már az induláskor tudatában volt annak, hogy az egész egy bullshit. Nem pont ezekkel a szavakkal fogalmazott, de rá lehet keresni a neten a pontos idézetre, nekem erre most nincs időm.

Ezt nem Szendi védelmében írtam, mert személy szerint neki erre nincs is szüksége. Inkább alkosson képet valaki az egészről oly módon, hogy felkeresi a Tények-tévhitek weboldalt és elolvas néhány témába vágó cikket az archívumban megjelentettek közül.

2022. márc. 20. 09:37
 14/15 A kérdező kommentje:

12

Erős diétára fogtak, félévente ellenőrzik és ha jól érzem, gyógyszerhatáron állok.

De itt, ezen az oldalon kb tökéletesnek látják az értéket a többiek.

2022. márc. 20. 09:53
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy komplex összefoglaló oldal a koleszterinről. Mindenki hámozza ki belőle a saját maga számára fontos információkat, útmutatókat. Mindezek alapján készítsen jegyzeteket, és bátran tegyen fel kérdéseket az orvosának, hadd érveljen és cáfoljon ő, hiszen ez a mestersége és hippokratészi kötelessége. Csak bátran és szégyenkezés nélkül!

2022. márc. 21. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!