Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vélemények befekvős pszichiátr...

Vélemények befekvős pszichiátriáról?

Figyelt kérdés

26/N vagyok.

Odáig fajult a szorongásom, hogy minden kiváltja. Minden. Kb. élni nem tudok, mert minden élethelyzetben előjön, egész random dolgoktól.

Pl. hetekig tök jó minden, aztán olyan szorongásos rohamot kapok, hogy kb. létezni sem bírok, remegek, van, hogy hányok, és mondjuk ez tart hónapokig.

Nem bírom már. Van, hogy az váltja ki, ha bemegyek boltba, van hogy az, ha valaki hozzámszól, ha valaki rám néz, van, hogy ha látok egy pasit mondjuk facebookon....így nem lehet élni.

Van hogy tényleg hetekig semmi.

Szeretnék boldog életet. Most végzem az egyetem utolsó évét, és az a tervem hogy ha leállamvizsgáztam befekszem valahova, hogy meggyógyítsanak.

Tudtok tanácsot adni, hogy hova érdemes? Thalassa ház? Semmelweis? Tündérhegy? Minden tapasztalatot örömmel fogadok.

2022. márc. 14. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Tündérhegy jó volt kb 6 évvel ezelőttig. A Thalassába sok buta szabály van. A Semmelweis is borzasztó. Na meg a súlyos mentális zavarral küzdőknek sincs hely. Szóval ne menj. A TB-s helyi pszichós is jó. Ha meg gyógyszer kell akkor pszichiáter.
2022. márc. 14. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Sajnos az említett helyekről nem tudok nyilatkozni. Nálunk a bátyám került pszichiátriára,nagyjából két hetet volt bentfekvős, amíg gyógyszereket állítottak neki. Alapvetően csak azokat engedik ki ennyi idő alatt akik látványosan jobban vannak. Ő szeretett bent lenni, egyedül a hétvégéket nem szerette mert nem voltak foglalkozások. Foglalkozások kézműves jellegű dolgok voltak, könyvtár rendezés, illetve naponta volt átmozgató torna. Meg persze mindennap pszichológussal való konzultáció.

Most azóta hogy letelt az a két hét, járóbeteg gondozásban van ott még mindig, pedig január elején került be.

Tényleg jobban is van, lettek bent barátai is. Szóval valószínű neked is épülni fognak bent jó kapcsolataid, illetve jobban leszel, ez egész biztos

Elég bátor dolog felismerni ha baj van, és a változásra való hajlam is nagyon jó dolog, büszke lehetsz ezért magadra! ☺️

Ameddig még nem tudsz külső segítséget kérni ilyen formában, javaslom hogy használj cbd olajat a panaszok enyhítésére/leküzdésére. Én depressziós voltam, szorongtam mint te, pánikrohamok gyötörtek, és magas is volt a vérnyomásom. A cbd mindenen segített. Szorítok hogy hamar jobban legyél 🤞🏻

És ne haragudj hogy nem tudtam véleményt mondani az általad felsorolt helyekről, de remélem tudtam segíteni!

2022. márc. 14. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
10%

Golgota virág tea. (Ha nem szedsz gyógyszert)

Meleg fürdők.

Ayurvéda

Önsegitő csoport.

Mantrák.

Pozitivitás

Szimplán engedd el a félelmeid és hívd be a segítő szándékokat.

2022. márc. 15. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem osztályos pszichiátriára ne menj, sokkal többet tudsz kapni egy pszichoterápiás intézményből (Tündérhegy, Thalassa). Nekem a Thalassával van tapasztalatom, én nagyon ajánlom nekem nagyon sokat segített. Ha gondolod kérdezz nyugodtan
2022. márc. 21. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
mármint az osztályon nem igazán a terápián van a hangsúly, nyilván egyrészt kapacitásbeli okokból, meg a pszichiátria nem "ugyanaz" a szint, az alapján amit leírtál szerintem jobban fog segíteni neked a kettő közül valamelyik.
2022. márc. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!