Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Már pár hónapos story, de most megint eszembe jutott a dolog és gondoltam rákérdezek itt.

Még 2021 szeptemberében voltunk egy kiránduláson ahol vissza fele a vonaton szivattak fotózgatással, és egyszer csak egy orrtúrásnak tűnő pózban fotóztak le (a szemüvegemet akartam megigazítani). Kicsit ideges lettem miatta, de nem foglalkoztam vele tovább. Estére már nagyon fáradt voltam, korán le is dőltem.

Az az éjszaka nagyon beteg volt. Olyan volt mintha ki-be ugrálnék az álom ès valóság között, megspékelve időnként hallucinációkkal (konkrétan a vonat belsejét láttam magammal a szoba másik végében és ijesztően valósnak hatott arra a fél másodpercre).

Azóta még egyszer tapasztaltam ilyet, de nem ennyire durvát. Mindkét alkalommal nagyon fáradtan ébredtem. Sose használtam drogokat, illetve gyógyszert sem szedek.

Akkor a kérdés: Ez most így mi is akart lenni? Google se magyarul, se angolul nem segített. Esetleg pánik roham? Valami más?

2022. márc. 14. 00:33
 1/1 anonim ***** válasza:
74%

Valami bekapcsolt az elmédből, valami a múltból.

A legjobb kezelés erre, ha extrovertálódsz. Kikapcsolódsz, leveszed a figyelmed róla. Elmész sétálni, kirándulni. Olyan társasággal igyekezz lenni akik nem értékelnek le, hanem tiszteletben tartanak. Mert a leértékelés negatívan hat az emberre.

Egyél eleget, ne éheztesd a tested. Aludj eleget és igyekezz nem stresszes környezetben lenni.

Rakj rendet a szobádban, lakásodban. Az is jót tesz.

Egyél vitaminokat. Barátkozz rendes emberekkel. És el fognak múlni ezek a dolgok.

2022. márc. 14. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!