Meddig tartható a boldogság szinte teljes hiánya, én amikor úgy boldog voltam az-az általános jó közérzet, igazi optimizmus mi egy más megvolt bennem körülbelül utoljára húsz évvel ez előtt lehetett?
Én is itt találtam rá, amikor ilyesmit olvasok bajba lévő embertől továbbadom mert elképesztő a hatása és kötelességemnek érzem.
Rhodiola Rosea, B3 vitamin, ezeket a GymBeamtól veszem, de ami neked szimpi, mert nem reklámozom -itt volt jó áron, annyi. Mellé Interherb B vitamin komplex. Este veszem be ezeket. Emellé megeszek napi 2X1500mg jutavit Cvitamin retardot. Már egy hét után éreztem, hogy jobb, az elején csak a Rhodiola meg a B3 volt, reggel szedtem, akkor még kételkedtem, hogy placebó amit érzek, De nem, tényleg nem akartam már meghalni, már érdekelt egy film, megrendeltem a netflixet... kb. 2 hónap után jött be tök véletlenül a B komplex, illetve az esti bevétel úgy lett olyan változás ami minden elképzelésemet felülmúlta. Ezek vitaminok, a Rhodiola meg gyógynövény. Semmit nem veszítesz, még árba sem vészesek.
Próbálj meg érdeklődési körödnek megfelelő csoporthoz kapcsolódni: kórus, rajzszakkör,tánc v. valamilyen csoportos mozgásforma élőben,túracsoport, könyvtári előadások - ezek megfizethetőek - és ott már több ismeretségre teszel szert, hasznosabbnak érzed az életed. Örülj minden apróságnak! A minap én annak örültem,h pont zöld lett a lámpa a zebránál. Utálok várni!
67/ nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!