Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudjak kikapcsolódni?

Hogy tudjak kikapcsolódni?

Figyelt kérdés

4 napos hétvége van de egyszerűen nem tudok kikapcsolódni, mert folyton a munka jár az eszemben, pontosabban hogy majd szerdán menni kell.

Még csak vasárnap van, de kb mindenre sajnálom az időt, amit nem szeretnék csinálni, és félek, hogy azt a sokmindent, amit meg szeretek, nem tudom, mert eljön a szerda...

Érdekes módon, mikor ott vagyok annyira nem elviselhetetlen munka, nem stresszes meg semmi, de a szabadidőmben meg utálom, ezért azt (szabadidőt) nem tudom élvezni se, meg jól használni se, mert már tudom hogy megint menni kell majd.

Hogy tudjak így kikapcsolódni...

2022. márc. 13. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
füvek, sörök, italok, különböző színű porok
2022. márc. 13. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolj meditációt.
2022. márc. 13. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
"különböző színű porok" xD és tényleg.
2022. márc. 13. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem élheted így az életed hogy folyamatosan pörögsz valamin. Ki kell kapcsolnod mert az JÁR! Próbáld meg azt a technikát hogy csak bizonyos időpontokban pörögsz a melón, pl 18:00-18:20-ig pöröghetsz, de ezen időpont előtt és után csak a magánéleted, pihenés, lazulás létezik.
2022. márc. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!