Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történt velem , lehet ez a...

Mi történt velem , lehet ez a halál előjele?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve parázok napi 0-24 be a szívem egészsége miatt , ezer orvosnál voltam , munkaképtelen vagyok , nappal alszom éjjel fenn vagyok nem merek aludni , vagy az alacsony , vagy újabban a magas pulzus miatt parázok. Egyfolytában. Hol a mentőt hívnám hol az ügyeletre mennék. Szedek nyugtatót de nem sokat.

Ma furcsa dolog történt - fekkeltem a pukzusom alacsony 50 +,- álmos vagyok , de nem pánikolok most miatta , valami furcsa nyugalom van rajtam - nem értem mitől , semmit nem vettem be , se semmi ilyesmi , miért nem érzem ma ezt a halálfélelmet amit az elmúlt 3- 4 hónapban , valahogy mintha más felé járna az eszem , lehet ez már a vég , a halál elötti nyugalom. Tudom hosszú lett , de vegyetek komolyan kérlek

2022. márc. 12. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
15%

Minden áldott nap ez a témád. Na mindegy, elférsz itt.

De..... Na mindegy.

2022. márc. 12. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Ember, menj el egy pszichológushoz!

Szorongsz, hipochonder vagy, beteg az agyad! Ha bajod van azért vered a palávert, ha éppen jól vagy akkor azért mert most minek vagy jól. Hiába szedsz nyugtatót, mert a toronyban van a probléma. Az nem fogja megváltoztatni a gondolkodásodat.

2022. márc. 12. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Én 14 éves koromban láttam egy olyan videót, ami akkor traumatizált és elkezdtem félni a haláltól. Éveken keresztül ugyanattól szenvedtem, amitől te. Borzalmas volt. Pszichológushoz nem mentem, mert úgy vélem, hogy helyettem nem tudja megoldani, nekem meg magamat rendbetenni. Az utóbbi pár évben már nagyon ritkán tör rám ez a félelem, szimplán elmúlt. Szóval ezen csak az idő segít, vagy egy jó pszichológus.
2022. márc. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!