Mi történt velem , lehet ez a halál előjele?
Lassan 1 éve parázok napi 0-24 be a szívem egészsége miatt , ezer orvosnál voltam , munkaképtelen vagyok , nappal alszom éjjel fenn vagyok nem merek aludni , vagy az alacsony , vagy újabban a magas pulzus miatt parázok. Egyfolytában. Hol a mentőt hívnám hol az ügyeletre mennék. Szedek nyugtatót de nem sokat.
Ma furcsa dolog történt - fekkeltem a pukzusom alacsony 50 +,- álmos vagyok , de nem pánikolok most miatta , valami furcsa nyugalom van rajtam - nem értem mitől , semmit nem vettem be , se semmi ilyesmi , miért nem érzem ma ezt a halálfélelmet amit az elmúlt 3- 4 hónapban , valahogy mintha más felé járna az eszem , lehet ez már a vég , a halál elötti nyugalom. Tudom hosszú lett , de vegyetek komolyan kérlek
Minden áldott nap ez a témád. Na mindegy, elférsz itt.
De..... Na mindegy.
Ember, menj el egy pszichológushoz!
Szorongsz, hipochonder vagy, beteg az agyad! Ha bajod van azért vered a palávert, ha éppen jól vagy akkor azért mert most minek vagy jól. Hiába szedsz nyugtatót, mert a toronyban van a probléma. Az nem fogja megváltoztatni a gondolkodásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!