Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mire utalhat?

Ez mire utalhat?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, van párom, mégis teljesen magam alatt vagyok. Magányos, letört vagyok és semmihez sincs kedvem mert minden egyes dolog rá emlékeztet. Sokszor rám jön a sírás, és többször előfordul hogy nem bírok egy helyben megmaradni az idegességtől. Negatív gondolataim vannak vele kapcsolatban (nem szeret, megcsal, lehet talál tőlem jobbat), és tegnap, egy pillanatra, az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Sokszor kap el fulladáshoz hasonló (?) érzés a mellkasom környékén. Étvágyam sincs igazán, ma semmit sem ettem. Úgy érzem nem szeret eléggé. 22/f

2022. márc. 5. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Első körben azt mondanám, hogy súlyos önbizalomhiányod van, ami ezekhez a szorongásos tünetekhez vezet. Tedd magad rendbe, az önbecsülésedet és aztán lépj kapcsolatba csak legközelebb.
2022. márc. 5. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. márc. 5. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szorongás. Nyugodj meg attól megnyugszol.
2022. márc. 5. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el terápiára, magadat nem fogod tudni rendbe tenni. Tapasztalat.
2022. márc. 5. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Klinikai szakpszichológust ajánlanék, ezek olyan tünetek, amikkel érdemes a jó segítséghez fordulni. :)

A félelmek, amit érzel, egy kötődési típushoz köthető, mégpedig a szorongóhoz. A pszichológus többet fog tudni neked erről mondani.

Próbálj meg sématerápiával foglalkozót keresni, de ha nem erzed magad készen, hogy pszichológussal beszélj, ajánlok neked erre egy jó könyvet. Vágyi Petra: sémáink fogságában. Sok mindent meg fogsz érteni, miért érzel épp úgy, ahogy.

2022. márc. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!